Bush: Marky&Stamina, High Contrast, Klute

Bush: Marky&Stamina, High Contrast, Klute

30. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Drumandbassová noc Bush odkrývá karty až do léta. V dubnu v Roxy vystoupí duo Marky&Stamina MC, v květnu nový rezident klubu High Contrast a v červnu potom na Bushi představí novou desku Music For Prophets Klute, který se rozloučí se starou Roxy - přes léto se bude rekonstruovat.
Již 23. dubna se přiřítí brazilský uragán v podobě dua Marky&Stamina MC. Předprodeje na tuto Bush jsou v plném proudu, tak neváhejte a obstarejte si svoje lupení.



Opravdu super novinku pro vás máme ohledně High Contrasta. Lincoln si všechna svá vystoupení v Roxy nemohl vynachválit a vy jste si nemohli vynachválit jeho. Proto jsme se dohodli, že se stane novým rezidentem klubu a bude v Roxy vystupovat dvakrát ročně, exkluzivně pro Prahu. Červeně si poznačte termín 15. května, kdy přijede letos poprvé. Předprodej startuje v pondělí 29.3. 2010. Buďte rychlí, nemusíme snad připomínat vyprodané lístky týden před listopadovým vystoupením.



Posledním do party je miláček českého publika, skvělý producent a dj, Klute. Tom přijede do Prahy 18. června se svoji novou deskou Music For Prophet a vystoupí v rámci rozlučky se starou Roxy. O týden později totiž začínáme rekonstruovat! Předprodeje na Bush s Klutem rozjíždíme taktéž v pondělí.

Kompletní info na www.roxy.cz

Dodal: Ondrej Golis, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BUSH

Pátek 23. 4. 2010
Vstup: 100 - 150 Kč
Vystupují:
Marky, MC Stamina, Im Cyber, Lixx a Clive
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
BUSH - 23.4. Roxy
3 x 2 vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika