Saša Jakovlevič

Saša Jakovlevič

07. 11. 2005  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (4)
Dalina Vajčnera už jsme tu měli a tak je na řadě jeho snad největší konkurent, pořadatel brněnské Citadely a Imperia. V rozhovoru padly i velice ostré otázky, jako například co si Saša o Apokalypse myslí a dokonce i co by prostřednictvím toho rozhovoru vzkázal Dálinovi. No podívejte se sami.
Ahoj Sašo, po úspěšném interviu s Dalinem jsme se rozhodli zjistit, jak je to s životním stylem člověka, který v brně pořádá akce stejného charakteru. Jak bys celkově charakterizoval svůj lifestyle?
Tak v mém případě je to trošku složitější, jelikož jsem alespoň do nedávna pořádal dvě akce o které jsem se staral skoro sám a narážím hlavně tím na Citadelu! Asi už i proto jsem zůstal u Imperia, kde jsi za tím stojím sám a hlavně si dělám line up podle toho co se líbí mě a hlavně i lidem, u kterých po hudební stránce Imperium vždy zanechalo dobrý dojem! Jsem spíše na tvrdé techno, které už se někdy blíží schrancovému stylu. Každopádně na tento díl Imperia se opravdu těším jelikož obsazenstvo djs je více než dobré i když jsem měl v plánu jiný line up, nakonec jsem rád tak jak to je!!Také proto akce začne v 19h a končit bude az 08h. :))

Bereš pořádání párty kromě práce i jako hobby? A vůbec, co kromě toho rád děláš?
Já jsem docela velký workholik a dalo by se říct, že pořádání partys je práce ,která mě živý a zároven je pro mě hobby a náplň do života. Samozřejmě jsem byl obrovským fanouškem snowboardu, kde už ne tak často, jak dříve jsem trávil čas na horách, ale máme s BB Mikem vždy v roce týdenní výlet do Vysokých Tater, kde to přímo zbožnuji. Samozřejmě hudba mě baví a to převážně techno a hip hop na kterém jsem vyrůstal, i když je to trošku nepochopitelné, jelikož tyto dva hudební styly moc k sobě nejdou. :)

Citadela, Apokalypsa a Imperium, jak bys popsal jednotlivé akce. Jsou mezi těmito naoko velmi podobnými akcemi nějaké rozdíly? (když opomenu djs)
Hlavní odlišnost těchto třech partys je právě v djs(hudebně) a nepatrnej rozdíl ve vizuálech. Citadela začala jit směrem tranceovím a to byl jeden z největších důvodů ukončit spolupráci s Citadelou ,teda s Nikolem Sochatzim! Rozdíl mezi Ačkem a Imp je pořad odlišný po stránce bohatých line upu Imperia i Ačka. Do budoucna stejně zůstanou dvě akce a to Imp a Acko!

Teď možná trošku citlivější téma, ale to je to, co kolikrát chceme ze všeho nejvíc :o) Jaký máš vztah s Dalinem Vajčnerem, promotérem konkurenční Apokalypsy.
Hehe… Tak z Dalinem se znám už od svých 17 let. Měli jsme stejnou zábavu a to skateboarding. :) Ale každý se měníme a jdeme za svým cílem, tak Dala do Acka a já po nějakém čase do Citadely, kde už to začalo mezi náma hodně jiskřit a po vzniku Imperia to bylo nejhorší ale ted se tomu oba smějem,že Dalo? :)) Takže jsme zase docela v poho Hezký příběh,že? :))

Je něco, co bys mu rád prostřednictvím tohoto interview vzkázal?
V týdnu se uvidíme,takže není co vzkazovat… :))

Jak myslíš, že by mohla vypadat Citadela v roce 2010?
V roce 2010 ? To se asi budeme pouze dívat do archivu fotek na raveu nebo třeba ne…? :))

Na netu se začaly objevovat první bannery propagující lednové Imperium. Můžeš takhle do předu nastínit, co v něm chystáte?
Samozřejmě,jsou to bannery pouze s datumem a místem konání. Oficiální kampaň se rozjede na Teistovi po stránce propagace tiskovin a 21.11.začne mediální kampaň, kde se spustí také web Imperia, který jako vždy bude hodně bohatý po stránce setu vystupujících djs,soutěží o věcné ceny , vtupy atd… Jinak jsem se výše zmiňoval o headlineru, který byl domluvený, bohužel před samém podpisu smlouvy musel odstoupit z důvodů vlastní tvorby na jeho cd kompilaci, ale samozřejmě je na další díl Imperia potvrzený! :)) Co se týče sestavy djs na 27.01.,tak můžu říct,že line up bude ještě bohatší v počtu hvězdého obsazení! Jelikož tento týden se zveřejni hlavni tisková zpráva ,tak bych akorát naznačil země původu djs což jsou:ESP / USA / ESP / DE / UK / CH / SK /

Takže je opravdu na co se těšit!!

S pozdravem Sasa

4 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
dj
14. 12. 2005 | 00:29:52
+0 | -0
citadelaaaaaa! citadelaaaaaa!

citadelaaaaaa!

citadelaaaaaa! citadelaaaaaa!

citadelaaaaaa!

citadelaaaaaa! citadelaaaaaa!

citadelaaaaaa!

citadelaaaaaa! citadelaaaaaa!

citadelaaaaaa!

citadelaaaaaa! citadelaaaaaa!
dj
14. 12. 2005 | 00:28:29
+0 | -0
citadelaaaaaa!

citadelaaaaaa!

citadelaaaaaa!

citadelaaaaaa!

citadelaaaaaa!

citadelaaaaaa!

citadelaaaaaa!

citadelaaaaaa!

citadelaaaaaa!

citadelaaaaaa!

citadelaaaaaa!

citadelaaaaaa!

citadelaaaaaa!

citadelaaaaaa!

citadelaaaaaa!

citadelaaaaaa!

citadelaaaaaa!

citadelaaaaaa!
dj
14. 12. 2005 | 00:28:02
+0 | -0
citadelaaaaaa!
manio
08. 11. 2005 | 12:24:04
+0 | -0
a vas bavi vic apoška nebo citoška?
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika