Podívejte se na videoklipy De Phazz

Podívejte se na videoklipy De Phazz

05. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Skupina De Phazz vydává tento pátek už osmé řadové album. Novinku nazvanou Lala 2.0 přivezou 10. května do Prahy na koncert v klubu Retro na jejich teprve druhý koncert u nás a první klubový. Připomeňte si některé klipy party famózních muzikantů kolem producenta Pita Baumgartnera.
No Jive
První klip De Phazz z jejich debutového alba Detunized Gravity, které vyšlo v roce 1997. Předznamenal jejich fenomenální úspěch a odstartoval kariéru trojice Pit Baumgartner, Karl Frierson a Pat Appleton.



The Mambo Craze
Z alba Godsdog z roku 1999 pocházejí dva velké hity De Phazz. Na The Mambo Craze kapela natočila parádní animované video, v Anchorless posluchače uklidnuje nejenom famózní hlas Pat Appleton, ale také obří akvárium a podmořské záběry například na plavající tuleně.



Anchorless



Death by Chocolate
V roce 2001 De Phazz vydali výbornou desku Death by Chocolate a natočili stejnojmenný klip. Poprvé hudební publicisté hudbu De Phazz označili jako sofistikovanou zábavu nejvyššího stupně. "Je velmi zábavná, obsahuje řadu skrytých sarkatistických narážek," popsali desku, která kapele vynesla nominaci na Echo, německou obdobu ceny Grammy.



Další podrobnosti o koncertu De Phazz v Praze 20. 5. 2010 najdete na www.cnfrnc.cz a facebookovém profilu akci De Phazz Live. Vstupenky jsou k dostání v předprodejních sítích Tickepro, Ticketportal a v pokladně klubu Retro.





Dodal: Pavel Eichler, Next Level
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: DE PHAZZ

Pondělí 10. 5. 2010
Vystupují:
De Phazz
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika