Tata Bojs zahrají v divadle Ponec

Tata Bojs zahrají v divadle Ponec

08. 11. 2005  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Kapela Tata Bojs před tím, než vyjede na turné k novému DVD, zahraje 14. a 15. listopadu v pražském tanečním DIVADLE PONEC výjimečně UNPLUGGED jako hosté tanečního představení, které vzniklo na základě inspirace jejich CD Nanoalbum.
Před tím, než vyjede tato populární hanspaulská kapela na koncertní turné spojené s novým DVD, budou 14. a 15. listopadu Tata Bojs hlavními protagonisty dvou zajímavých večerů v pražském divadle Ponec.

V první polovině uvede soubor TODAnce company OK choreografů Toma Rychetského a Davida Stránského choreografii NANOPICTURE, která je inspirována stejnojmennou písní, CD Nanoalbum a Nanobookem. Vedle muziky Tata Bojs v představení zazní i hudba skupiny Nine Inch Nails. V druhé polovině zahrají Tata Bojs v plné sestavě (Milan Cais - bicí, zpěv, Mardoša – baskytara, Vladimír Bár – kytara, Dušan Neuwerth – mix a Jiří Hradil – klávesy) speciální UNPLUGGED koncert - průřez ze tří posledních alb.

V unplugged úpravě tak zazní např. Náměsíčná, Jednotka času, Attention aux Hommes!, C.V.A.N., Pan Tečka a další. Kapela navíc slibuje, že možná přijde i Klárka Nemravová. Oba večery začínají ve 20 hodin. Další informace na www.divadloponec.cz, vstupenky jsou k dostání na pokladně divadla Ponec (tel.: 224 817 886, 222 721 531) a v sítích Ticketpro a Ticketstream. Večery produkuje Jiří Opěla - REAL ve spolupráci s divadlem Ponec, Tancem Praha a Nora Production. Taneční představení vzniklo za finanční podpory Hlavního města Prahy a TNT Express Worldvide.

Skupina Tata Bojs, letošní čtyřnásobní držitelé Andělů, právě vydává své první DVD
Na toto doubleDVD se mohou těšit všichni ti, kteří oceňuji nejenom hudbu skupiny, ale i vizuální a obrazovou prezentaci Tata Bojs. DVD NANOTOUR na celkové ploše 4 a půl hodiny je na naše poměry opravdu vyjímečným projektem. Obsahuje kompletní záznam z T- Mobile Areny v režii Jakuba Koháka z října loškého roku zahrnující "live" provedení Nanoalba a další hity Tata Bojs, kompletní obrazové projekce z Nanotour 2004, všechny dosavadní videoklipy Tata Bojs, dokument o natáčení Nanoalba, rozhovory se členy skupiny a jejich hosty, dokument ze společného vystoupení s Davidem Bowiem v Praze, bohatou fotogalerii včetně jedinečných ukázek vzniku grafiky Milana Caise k Nanoalbu, či skryté bonusy a překvapení
a to vše v originálním digipaku.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika