Music Helps Children 2005

Music Helps Children 2005

09. 11. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Dne 20.11. 2005 se v Lucerna Music baru uskuteční dobročinný koncert s názvem Music Helps Children 2005, jehož výtěžek půjde na jeden z nových projektů Nadace Terezy Maxové. Vystoupí Martina Balogová, Misha a Iva Frülingová.
V druhé polovině listopadu se v Lucerna Music Baru uskuteční koncert tří na naší hudební scéně poměrně nových a zatím ne příliš „oposlouchaných“ zpěvaček: Ivy Frülingové, Mishy a Martiny Balogové. Do českého povědomí se každá z nich dostala naprosto rozdílným způsobem, který není třeba příliš podrobně připomínat. Iva Frülingová, která se jako zpěvačka prosadila nejprve ve Francii a teprve poté u nás, na koncertu představí nové písničky ze svého druhého – nedávno dokončeného – alba, jehož pokřtění se plánuje v průběhu listopadu. Na Slovensku velmi oblíbená zpěvačka Misha je našim posluchačům známá hlavně z vln Expres rádia, letních festivalů a hudebních pořadů. Na výslunní se dostala díky vítězství v soutěži CocaCola Popstar v roce 2002 a od té doby sbírá na Slovensku jedno ocenění za druhým. Její druhé album nesoucí název „Misha“ vyšlo v září loňského roku na labelu Sony. V současnosti zpívá Misha s novými muzikanty (ze slovenské skupiny Supple People). Profesionální dráhu Martiny Balogové odstartovala soutěž Česko hledá SuperStar, jež změnila život nejen jí, ale i řadě mladých talentovaných lidí. Pro Martinu byla SuperStar bezpochyby významnou zkušeností, ale se zpěvem měla bohaté zkušenosti již před soutěží. Její velký sen nahrát CD se nakonec uskutečnil a v blízké době se bude točit její v pořadí již druhý videoklip. Na koncertě Martina po boku své nové kapely zazpívá písničky z alba „I am not from here“.

Všechny tři mladé zpěvačky pojí nejen velké zaujetí hudbou a nadšení pro všechno, co dělají, ale hlavně jejich otevřený přístup k novým věcem. V Lucerna Music Baru dívky 20. listopadu spojí své talenty a síly ještě s dvěma originálními DJs Cubikem a Trafikem a pokusí se tak aktivně pomoci dětem z dětských domovů. Výtěžek ze vstupného na koncert bude věnován Nadaci Terezy Maxové, konkrétně pak na stipendia pro mladé lidi bez zázemí, kteří studují vysokou školu.

Z českých statistik vyplývá, že každé 167. dítě u nás nežije se svými biologickými rodiči. Vybrané prostředky umožní dětem plnohodnotně studovat a tím také zvýšit šanci pro lepší přípravu na jejich budoucí povolání. Na této myšlence je postaven i dlouhodobě pojatý program nadace s názvem „Fashion for kids“, který 9. listopadu odstartuje charitativní módní přehlídka v Obecním domě. Na molu zazáří i světově známé modelky jako jsou Daniela Peštová, Petra Němcová, Jessica Sjoo, či Sarah Brandner. Role mužských modelů si pak vyzkouší například Milan Baroš a Tomáš Ujfaluši. Překvapením večera bude účast topmodelky Karolíny Kurkové, atleta Romana Šebrleho a především zpěváka Briana Adamse, který nad celým projektem převzal patronát.

Projekt „Fashion for Kids“ pak bude pokračovat prodejem módních náramků, jejichž zakoupením bude moci každý z nás pomoci svým dílem dětem z dětských domovů k dosažení takového vzdělání, které jim pomůže prosadit se na trhu práce. Náramek si bude moci veřejnost pořídit za padesát korun ve vybraných obchodech, v síti kaváren Emporio Café či přes poradce Oriflame.

Listopadový koncert tří mladých talentovaných zpěvaček v Lucerna Music Baru je událostí, která přispěje na pomyslný účet projektu „Fashion for Kids“. Navíc po vstupu do klubu získá každý návštěvník malý dárek v podobě slevové kartičky v hodnotě sto korun na nákup oblečení značky Time Out. To bude exkluzivně tento večer v Lucerně na prodej a výtěžek z jeho prodeje bude také věnován nadaci na program „Fashion for Kids“.

Vstupenky je možné zakoupit v síti Ticketstream a v prodejnách Globus za 120 Kč (+10 Kč poplatky), na místě pak za 160 Kč.
Více info na www.inpromotion.cz nebo www.nadacetm.cz/ffk
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika