Tiësto našel svůj východ slunce

Tiësto našel svůj východ slunce

08. 04. 2010  |  Autor: Ctira.d  |  Komentáře (5)
Když před posluchači trancu řeknete dvě slova: Tiësto a kompilace. Tak vám snad každý odpoví In Search of Sunrise. Za zrodem této legendární série mixovaných kompilací stojí právě megastar ze země tulipánů. Letos se Tiësto chystá vydat další kousek, uvnitř článku se dozvíte více informací.
Začneme pěkně popořadě. Píše se rok 2008 a Tiësto vydává In Search of Sunrinse 7 - Asia. Tento díl se stává jednou z nejúspěšnějších kompilací v historii trance hudby, a také posbíral řadu ocenění. Jenže v loňském roce odešel Tiësto z labelu Black Hole Recordings, pod kterým tato série vychází a založil si svůj vlastní, který pojmenoval Musical Freedom.

Při tomto ohlášení se kde kdo ptal, jestli se dočkáme dalšího dílu In Search of Sunrise. Nyní přišel z odpovědí sám Tiësto. Ten k tomu řekl: "Cítil jsem, že je na čase nechat minulost za sebou a přijít s něčím čerstvým a novým. ISOS byla pro mě neuvěřitelná cesta, ale tím jak se můj hudební vkus vyvinul, jsem chtěl moje mixované kompilace rozvíjet s ním. Black Hole plánuje vydání další dílu ISOS, ale je jasné, že já do něj už v žádném případě nebudu zapojen. Prodal jsem svou část společnosti Arny Binkovi."



Pokud si myslíte, že Tiësto na mixované kompilace zanevřel, tak jste na omylu. V letošním roce se jednu chystá vydat. "Mixované kompilace byly vždy velmi důležitou součástí mého uměleckého vyjádření. Jako dj jsem chtěl vždy přijít s něčím opravdu zajímavým. Název té nové bude A New Dawn (Nový úsvit). Pro mě osobně je název v mnoha ohledech dost významný. Poslední dva roky jsem byl na cestě za hudebním poznáním, to vyvrcholilo vydáním alba Kaleidoscope a s turné na jeho propagaci. Nyní se s A New Dawn těším na pokračování a zároveň předvádění úžasné a nejmodernější elektronické hudby. Nemůžu se dočkat, až jej budu sdílet celým světem!" zakončil Tiësto své povídání o A New Dawn, která by měla vyjít na podzim tohoto roku.

Aby toho nebylo málo, tak v tu samou chvíli jako Tiësto, oznámil label Black Hole Recordings, že se chystá vydat další díl In Search of Sunrise. V pořadí již osmý díl ponese podtitul South Africa a za jeho vznikem nebude stát nikdo menší než oblíbený holandský dj a producent Richard Durand. ISOS 8 by měl vyjít na konci května.

zdroj: tiesto.com, trance.nu
5 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

14. 04. 2010 | 15:15:07
+0 | -0

nazor

Myslím, že ani Tiesto tomu nevěří (pokud má něco v hlavě, tak ani nemůže :) ), ale to to je na dlouhou diskuzi, do které se nebudu a ani nechci pouštět... jak se říká každý má tu muziku svou.



Smysl překladu newsky, nebo PR at už se jedná o invenční překlad, či "suchý a stroze doslovný" překlad, vidím v tom, že všichni nejsou jako já nebo např. vy, kteří nad tímto kroutíte hlavou a radši si přečtete originál. Je dost lidí, co se o hudbu zajímá "povrchně" a neřeší zda-li je to překlad, či autorské dílo. Jde jim o informace, otázka jiná je samotná kvalita překladu a slovosled.



Dalším důležitým faktorem je, že lidi kteří píší s invencí o své oblíbené hudbě ubývá. (Pokud si myslíte, že svedete psát líp napište mi ... )



Jervin

zástupce redaktorů / zahraniční festivaly
Sqara
12. 04. 2010 | 01:56:10
+0 | -0

Emil

On opravdu ano.
emil
11. 04. 2010 | 21:14:57
+0 | -0

pr

jaký má smysl překládat sebeoslavné kecy typu "nyní se s A New Dawn těším na pokračování a zároveň předvádění úžasné a nejmodernější elektronické hudby. Nemůžu se dočkat, až jej budu sdílet celým světem!" nevěřím, že kdokoliv z redakce poslouchej.net věří tomu, že tiesto prezentuje tu neúžasnější a nejmodernější elektronickou hudbu:)
Sqara
09. 04. 2010 | 14:10:31
+0 | -0
Hele já chápu, že je krásný najít nadpis jen s pomocí překladu a trochu....invence? Ale patetičtější titulek jsem už dlouho neviděl...
kopec
09. 04. 2010 | 13:04:20
+0 | -0
jo pod k house music
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika