Rádiová show Minimatica již dnes

Rádiová show Minimatica již dnes

13. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dny utíkají neskutečnou rychlostí, týden uběhl jako voda a je tu další pokračování relace Minimatica. S každým dnem přibývá mnoho nových skladeb a pro tento týden se v něm objeví novinky, které vás snad potěší. Celý set se ponese v jemnějším duchu a je to skvělá příležitost si jej v klidu vychutnat.
Jako první na řadu přijde producent Carlo Lio s jeho nejnovějším houseového releasů na značce Monique Musique pod názvem Giro Tondo.

Svoji producentskou univerzálnost vám předvede starý známý Tigerskin s jeho nejnovějším producentským přírůstkem Carlswood na Audiomatique rec., Aby zároveň odkryl své alter ego Dub Taylor, pod kterým zaměří vaši pozornost trackům Clicktrap na novém labelu Two Birds rec.

Vinylový výtisk vydavatelství Figure rec. Návštěvníci dvou významných producentů Timo Maas a "Sante" Santose, kteří společně vystupují pod producentským sdružením Mutant Clan. Jejich nová věcička I Feel The Sense si našla přímou cestu do mého djskou batohu, tak doufám, že stejně najde cestu i do vašich uší.

Postupně přicházíme do deepových vod, kde zavládne klid a pohoda, o kterou se postarají následující tipy:

1) Andi Vasilos s Call It Deep (Onepush rec.)
2) Alla Farmer s Take 1 na Electronica rec.
3) překrásná euforický záležitost Last Dream od projektu Dudu nahlásit (Citric rec.).

Severský zástupce Jeff Bennett nám debutové v Minimatice naservíruje novinku Trizzlo, kterou právě před několika dny vydal na BeatModul rec. Jeho švédský kolega Christian Smith přijde rozproudit krev v těle z podobě skladby Motion, kterou v originální verzí má na svědomí britský techno hrdina Fergie (Excentric Muzik).

V poslední řadě přidávám tip, který patří mezi závěrečné skladby dnešní relace a půjde o Idrisse Chebaka, jehož skladba Warm & Oriental příjemným tanečním zvukem ukončí aktuální epizodu relace Minimatica. Vyšlo na vydavatelství emotive Sounds.

Nejnovější epizodu relace Minimatica si budete moci poslechnout již nejbližší středu na vlnách minimalového kanálu rádia Digitally Imported (www.di.fm / minimal). Začátek je v 18:00 našeho času.

Set z minulého týdne ke stažení zde.



Dodal: Nikolaj Hiric, Minimatica
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika