Třetí pokračování Techno Session

Třetí pokračování Techno Session

13. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Třetí pokračování Techno Session proběhne v clubu Rachot live 22.5.2010. Na dvou scénách se vám představí jedenáct techno a dnb djs, které jistě mnoho z vás bude moc dobře znát. Headlinerem třetího dílu se stal dj Golpe, kterého doplní dj DestroyER. Techno scénu obsadilo djské duo Steen and Kepeer. Tyto djs doplní dj Flyplender. Dále zahrají djs Marteen a Restin.
Golpe
Dj, producent a vlastník informačního a boookingového webového portálu schranz.cz / hardtechno.cz Golpe se narodil v roce 1987 a zájem o hudbu projevil už od nejranějšího věku. Jeho vášeň pro Techno music zjistil ve věku okolo 14ti – 15ti let z pravidelných večírků. Po navštěvovaní parties začal zkoušet hrát na nějaké počítačové dj softwary. V roce 2003 se rozhodl pro koupi vlastní techniky a aparatury. Od této doby začal s každodenním tvrdým cvičením a jak říká sám, potřeboval jsem "najít svůj vlastní styl-najít sám sebe v hudbě". Stal se z cela závislí na elektronické hudbě konkrétněji na Technu ve svižnějších podobách od 145 do 155 bpm. Po několik měsích již dostal možnost hrát na menších parties, které mu dali hodně zkušeností. GoLPe znamená španělsky rána nebo úder a těmito slovy v podstatě popisuje co jeho hudba je.. Vždy dává všechny své pocity a nálady, co zrovna má, do svých setů. Přes své mládí již hrál na mnoha na velkých akcích po boku slavných djz jako: Chris Liebing, Valentino Kanzyani, Tube tech, Dj Rush, Sven Wittekind, Robert natus, Arkus P, Boris S, Frank Kvitta, Mario Ranieri a mnoho dalších. Stal se členem www.hardtechno.cz od roku 2005 a od té doby pravidelně hraje v mnoha klubech po celé České republice, Slovensku, Německu, Rakousku, Chorvatsku. Byl také pozván na prestižní akci v České Republice, na slavnou Apokalypsu, kde se zúčastnil jako jeden z nejmladších djz vůbec na párty Apokalypsa. Od roku 2008 se stal z jedním nejvyhledávanějším djem v České republice, který se zučastnil většině velkých populárních parties v ČR. V roce 2009 byl pozván na Německou Nature one do Criminal Campu. Rychlost, přesnost, FX a dobrý cuting vystihuje tohoto dje, který hraje ze tří kanálů a preferuje ke svému hraní dva gramofony a dva CD playery.


Kepeer

Pocházím z jihočeského města Tábor, ale již několik let žiju v Praze. Jako Dj jsem začal vystupovat již od třinácti let na školních parties,ale o elektronickou hudbu jako takovou jsem se začal zajímat v šestnácti letech kdy se mi poprvé dostalo CD s mixem od slovenského Dje Tokyho. V roce 2000 jsem se rozhodl zakoupit vlastní gramofony a začaly tím každodenní dlouhé hodiny hraní a pilování techniky. Z velké části mě v začátcích ovlivnila kompilace The Last Djz On Earth vydaná v roce 2001, která mě zaujala svou propracovaností, precizností mixů a výběrem skladeb. Mix 1. od Bena Longa je pro mě dodnes nejlepší set který jsem kdy slyšel. Postupem času jsem se začal zajímat i o další styly než o samotné techno, a to hlavně electro a breakbeat, které se snažím vkládat do svých setů. V poslední době se také intenzivně věnuji i tvorbě vlastní produkce, pod svým druhým nickem iJack..

Flyplender

Vlastním jménem Rosta Samec se narodil v roce 1985 v Táboře. Již od útlého věku se věnoval hudbě, ikdyž ne v elektronické podobě. S gramofony se poprvé potkal na přelomu
Roku 1999/2000,po několikaletém navštěvování parties. S prezentováním svých mixů začal v místním klubu ,kde jako rezident 2 stage, pořádal taneční večery . Později ho hraní zavedlo do spousty klubu a party ... ( Machac,Climax,Meccamix,Pigfest, Roxy, Ultima, Summer Session festival,Breakfest,K2,Lucerna,Martys club a mnoho dalších party . Neustále zdokonaluje svoji techniku mixování a usilovně pracuje na vlastní prokukci.... Vystupoval po boku předních djs: Ferry Corsten,Paul Oakenfold,Lee Dagger,Lisa Loud,Ortin Cam, Clodagh, Mario Raniery, Agent, Misa Salacova, Ladida, Home, Orbith, Chris Sadler, Nikka 77,Golpe, Groove a mnoho dalších.


Destroyer

Vlastním jménem Marek Hradil, pražský převážně techno dj, producent a liveact. O elektronickou hudbu se zajímá již od velmi útlého věku kdy je na počátku 90. let ovlivněn hlavně tvorbou kapel Depeche Mode nebo Erasure a později tvorbou ruzných diskotékových projektů jako 2 Unlimited aj. Od roku 2000 se postupně seznamuje na mnoha parties se všemi možnými styly moderní taneční hudby od house-trance až po tekkno-hardcore. Postupem času stále více propadá kouzlu moderního energetického techna reprezentovaného djs jako Chris Liebing, Sven Wittekind, Robert Natus, Pet duo a další. Zásadně jimi ovlivněn si v roce 2006 kupuje gramofony a začína s aktivním djingem. Postupem času a poznáním tvorby mnoha umělců si uvědomuje, že se chce prezentovat vlastní produkcí do které vtiskne svůj styl a osobitý sound. V současnosti je považován za českou jedničku v produkci hardtechno tracků vydávající na mnoha zahraničních labelech (FOEM, Digitek, Carmarage, 4Beat a další) A zároveň za velice kvalitního dje hrajícího zpravidla ze 3 gramofonů a jehož mixy jste mohli slyšet na znamých rádiích orientovaných na techno hudbu (techno.fm, against-silence, absolute-technoise, beton radio, NGOHT radio aj.). Jako dj se prezentuje rychlým mixem energických techno desek na 140-150+bpm s jediným cílem a to bavit partypeoples.

Slam

Slam, přesmyčka mého jména a příjmení, ale původně spíš část přihlašovacího kodu do vnitřní sítě počítačové učebny z dob, kdy jsem ještě chodíval do školy. Hraju a spolupřádám parties asi od roku 2006. Desky si kupuji už o nějáký ten pátek dříve a o hudbu se zajímám už od malička. Nejvíce mě zaujala elektronická hudba a to konkrétně drum´n´bass. Měl jsem to štěstí a potkal, či dříve znal lidi ,se kterými nebyl problem , ba naopak byla chuť založit skupinu, system Aka.IO jungle division. Od te doby jsem během hraní na parties nasbíral spoustu zkušeností, zažil mnoho zážitků, potkal zajímavé lidi at už ze špičky české DNB scény tak lidí co se přišli prostě bavit.Mám oblíbené velké spekrum zlámaných beatů od pomalejších po rychlejší.

Club Rachot se nachází v Chotuticích u Kolína (cca 15km), nejbližší větší město jsou Pečky (4km).

Doprava: vlak- cílová stanice Pečky (na trase Praha-Kolín) z Peček vás pak dopraví rozvoz na čísle: 732 430 000. Osobní- příjezd do Chotutic poté jet podle vyznačení.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TECHNO SESSION 3

Sobota 22. 5. 2010
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
agent, golpe, steen a kepeer, destroyer, flyplender, john t, slam, diabletix, morfo
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika