První info k lednovému Imperium

První info k lednovému Imperium

09. 11. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Pokud nás čtete pozorně, tak už v pondělí jste mohli z interview se Sašou Jakovlevičem vyčíst náznaky toho, co promotéři na leden chystají. Tento článek je ovšem podrobněji zaměřen právě na tento díl. Chcete už teď vědět, kdo zahraje nebo za kolik budou vstupenky v předprodeji?
Byli jste jedni z těch, kteří si v dubnu a červnu užívali, podle vás jedny z NEJ parties v tomto roce? 27.1.2006 se v prostorách brněnského Boby centra rozběhne další díl party Imperium. Po velmi kvalitních předchozích dílech, kdy jste mohli slyšet taková esa taneční scény jako Dave Clarke, Jay Denham, Ben Sims či Headroom djs se v lednu budeme opět ubírat stejným směrem a chystáme pro vás jako vždy bombastický lineup. Kvalitní hudba na dvou stagích – Techno a Progressive, masivní zvukový systém, dech beroucí visuály ve spojení s laserovou show, zajímavá taneční performance a další zajímavosti jako Playstation game zone či koutek s fotbálky.Další Imperium bude jako vždy, mazec !!!

NESTEA TECHNO STAGE

CRISTIAN VARELA (SPA) Španělský techno export no.1, mezinárodně uznávaný DJ, který se svým osobitým stylem brázdí již spoustu let vody světové techno scény. Od svých začátků stihl procestovat nespočet parties v zemích jako Japonsko, USA, Anglie, Kanada a také většinu klubů v Evropě. Pravidelně jej zvou na mega eventy Love Parade, Awakenings, I Love Techno, Liberty One a Nature One. Perkusivní tribal techno, které bleskurychle mixuje ze 4 gramofonů je v jeho podání skvělý zážitek. Vždy usměvavý, různými posunky komunikuje s publikem a dokáže výborně vycítit atmosféru a náladu na tanečním parketu.

DYLAN DRAZEN (USA) je jedním ze známnějších amerických DJs, který již zaznamenal velký úspěch na poli světové techno scény. Je znám díky své posedlosti pro nejrůznější styly a novou hudbu, kterou pak zařazuje do svých setů. Jeho zvuk je velmi svěží a díky svým schopnostem za gramofony je velice oblíbený. V začátcích mu velmi pomohli znalosti studiového inženýrství, kterému se na vysoké škole věnoval. Tohle vše je velmi znát na jeho hraní i při poslechu jeho tracků. Dylan je velmi talentovaný a ve spojení s výbornými technickými znalostmi se z něj stává hudebník s obrovským potenciálem. Při hraní používá 3 gramofony, CD player, samplery a několik efektových jednotek.

OSCAR MULERO (SPA) Časem se Oscar stává nejoblíbenější postavou španělské scény. Svým drsným zvukem a precizní technikou za gramofony, kdy k tradičnímu setupu přidává nejrůznější efektové jednotky či CD playery si velmi rychle získává spousty nových fanoušků. Obrovský talent a cit pro hudbu dokazuje i ve studiové produkci. Z jeho desek je velmi cítit inspirace detroitskou a birminghamskou školou. Oscar je velmi často zařazován po bok legendárních postav, jako Surgeon či James Ruskin. 12 let zkušeností na světové techno scéně, charisma a profesionalita jsou ingredience, které z Oscara Mulera udělaly výraznou postavu techno scény.

AMOK (GER) Extrémní tvrdost a agresivní zvuky jsou pro Amoka charakteristické jak v DJingu, tak i ve studiové produkci, kterou můžete slyšet na jeho vlastních labelech Artillery a Crowbar a také na spoustě dalších labelech, jako Highball, Knedeep, T-Classixx. DJ Amok si zahrál ve spoustě známých evropských a světových klubů. Kdekoliv se představil, ihned si získal lidi na svoji stranu. Za gramofony je doslova maniak, s neuvěřitelnou tvrdostí masíruje taneční parket a atmosféru nenechá ani na moment vychladnout.

DIRTY BASS - LIVE (UK) Černý kůň tohoto Imperia, boss uskupení LondonTechnoUnderground a majitel labelu DirtyBlue Records si na Imperiu odbude svoje premiérové hraní v ČR. Na cestu do Brna si přibalí některé části svého studia a na hlavním podiu vyrukuje se svým skvělým live vystoupením. Jeho hudba dokáže být velmi temná, s velmi emotivním obsahem. Dirty Bass nezapře zemi svého původu a i v jeho hudbě je patrný vliv ostrovního techna.

Boss (SK) Slovenský DJ, hrající pod pseudonymem Boss udeřil na evropskou techno scénu jako blesk z čistého nebe Debutoval se singlem Parameter Jedna na labelu Knee Deep. Později následoval další singl, opět na Kne Deep. Tím se Boss ihned prosadil na evropskou techno scénu. Na Slovensku i u nás je Boss oblíbený díky svému nekompromisně tvrdému techno soundu.

Další vystupující na hlavním podiu budou BB Mike, Mark OG aka Masser, BloodStar a Hydrophonic.

FRISCO TECH-TRANCE STAGE:

LAYDEE JANE (CH) bude hlavní hvězdou Frisco Tech-trance stage. Tranceová DJane pro níž je hlavní prioritou bavit lidi hudbou, kterou má sama ráda. Její styl je spojením melodického trance s tech-trance a atmosféra během jejích setů je vždy nabitá energií. Výborně komunikuje s lidmi na parketu a jen málokdy není za svůj výkon odměněna aplausem od usmívajícího se publika. Svým temperamentním projevem si již vydobyla pravidelné hraní ve Švýcarsku, Holandsku, Itálii či Německu a objevila se po boku hvězd jako Tiesto, Paul van Dyk či Johan Gielen.

Dále se na Frisco Tech-trance stage představí rakouský Kox, a také Martin Gredner, Marcus Cooper, BB Mike aka Michal Poliak, Zygy, Zek a Cmeen.

Projekce a sound
O kvalitní zvukovou kulisu se bude opět starat Marcel Audio, který dodá posílený NEXO sound. Videoprojekce s kamerovým přenosem z dílny Cube Vision poběží na 20m dlouhém plátně, bočních obrazovkách a nově také na 4 plazmových obrazovkách přímo na podiu, které dodá partner akce MIX.CZ.

Specials
Opět se můžete těšit na PlayStation game zone, která bude sloužit vaší zábavě po celou dobu akce. Na několika stojanech si budete moci jen tak zahrát nebo i zasoutěžit o několik her a další ceny. Dále také několik stolů s fotbálky, Radiance fashion shop, party doplňky, vějíře, lightsticky, vinyl shop a další.

START: 19.00 END: 08.00 - VSTUP: 314,- Kč + poplatek / 399,- Kč

SHOP.RAVE.CZ - do 24.12.2005 poběží speciální nabídka, kde si můžete zakoupit lístek na IMPERIUM za cenu 299,- včetně poplatků a poštovného!!!!!

IMPERIUM WARM UP TOUR:
09.12. LBEREC – Liquid klub
17.12. ZNOJMO – klub Déjá vu
22.12 PROSTĚJOVA – klub KD
23.12 BRNO – 7.Nebe
14.01. JIHLAVA – Exit klub

AFTER PARTY v klubu Perpetuum, Rooseveltova 9 plynule naváže po skončení akce na Boby.

Stránky www.imperium.dj, kde najdete další zajímavé informace o vystupujících, pravidelné soutěžní otázky + pár věcí ke stažení budou spuštěny 21.11.
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
janek
10. 11. 2005 | 09:15:17
+0 | -0
kajo: nemuzes srovnavat apokalypsu s imperiem.. to jsou dve rozdilne akce stavene na jinych konceptech :-)
kaja
10. 11. 2005 | 01:37:09
+0 | -0
Osazení vypadá slibně...že by změna po těch všech apokalypsách!!!
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika