FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Summer Session 6 představuje druhé podium

Summer Session 6 představuje druhé podium
20. 04. 2010   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Festival Summer Session představuje své druhé pódium, na kterém vystoupí například dvojka Sens a MC Shary, Jay Beck s Michaelem Řandou, Efendy, Jean Luc a mnoho dalších tuzemských djs.
Spojení DJ Sens a MC Shary patří do stáje Noisy Pioneers a mohli jste je slyšet například na minulém díle open air festivalu Summer Session 5, kde předvedli nevídaný výkon. Z hodinového setu, který se nedal utnout, byly rázem dvě a půl hodiny výborného hraní. Máte se opět na co těšit.

DJ Jay Beck s Michaelem Řandou propojují show s doprovodem elektronických bicích. Prezentují aktuální styl klubové muziky s prvky dubstepu, velmi kvalitní Jay Beckovu produkci s využitím nejmodernějších vymožeností soundu. Díky tomu je set originálním hudebním zážitkem.

Nesmí chybět resident festivalu a jihočeský housediktát DJ Efendy.

Jako další jihočeský DJ se představí producent a zvukový designér Jean Luc. Oblíbili si ho přední čeští a zahraniční producenti a muzikanti, se kterými i úzce spolupracuje. Můžete ho také slyšet v jeho vlastním pořadu State of Mind na rádiu Fun 1. Je také spoluzakladatelem djské agentury Kinetic Group a spoluorganizátor a rezident úspěšných jihočeských akcí Groove Dan & Friends.

Nejznámější jihočeský DJ, který hraje na všech významnějších jihočeských akcích, zakladatel nejznámější jihočeské párty Kinetic a v současné době rezident párty Groove Dan & Friends - to všechno se skrývá pod jedním jménem DJ Groove Dan.

DJScarpo
- jeho stylem je techno a tech-minimal, dbá na přesné mixy s plnou škálou efektů a je ovlivněn jmény jako The Advent, A. Paul, Industrialyzer, Adam Beyer, Spiros Kaloumenos a další.

DJ Apollo
rezident sušické Sokolovny, který začínal na tribal technu, se později obul do pestřejší elektronické muziky jako electro-house a tech-house. Ta mu umožnila vkládat do jeho vystupování opravdovou energii, s níž na pódiu nešetří.

Neustále zdokonaluje svoji techniku mixování a usilovně pracuje na vlastní produkci – seznamte se, DJ Flyplender.

Třešničkou na dortu je účast jihočeské legendy Dave Wala, zakladatele párty Groove v bývalých táborských Garážích a klubu 603.


Dodal: Jiří Koubek, Technovinyl
SUMMER SESSION 6

SUMMER SESSION 6

Pátek 9. 7. 2010
Předprodej 200 Kč, na místě 250 Kč
Vystupují:
Main Stage: Greg Notill, Steen, Keeper, Golpe, Franke, Efendy, Pavel Krejdl, Twips, Destroyer, Kesz, Peca, Peter Pea, Mr. Pole a další Second Stage: Sens, MC Shary, Efendy, Jean Luc, Jay Beck, Michel Řanda, Groove Dan, Scarpo, Apollo, Flyplender, Dave Wala
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |