Skvělý inovátor Sid LeRock aka Pan/Tone

Skvělý inovátor Sid LeRock aka Pan/Tone

22. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Lahůdkový dubnový Acid Box! Na noc dje Trávy přijal pozvání rodilý Kanaďan Sid LeRock aka Pan/Tone, který je známý svým rockno zvukem, v němž se mísí vlivy rocku a techna. V Roxy si ho budete moct vychutnat již 30.4.!
Mládí Sid LeRocka, to byl sníh, sníh a sníh - vyrůstal totiž v kanadském Ontáriu. Lovení ryb na ledu a podobné zimní hrátky mu na rozdíl od ostatních Seveřanů moc nešly, spíš si liboval v teplejších ročních obdobích, kdy skotačil v tamní panenské přírodě. Jak už to ale bývá, otec se musel přestěhovat za prací do města, a tam Sheldon postupně začal objevovat krásu hudby.



Když dospěl, od rodiny se přestěhoval na samotný jih Kanady, aby se zbavil nekonečné zimy a medvědů. Ve Windsoru se snažil uchytit jako umělecký designer, ale brzy u něj naplno propukla hudební vášeň. V roce 1994 se dostal k činnosti, kterou dělá až dodnes, k technu. Je to logické, do Detroitu, kde to všechno začalo, to měl co by kamenem dohodil.

Z Windsoru se časem přestěhoval do kosmopolitního Toronta, kde se začal seznamovat s mezinárodní hudební scénou. Zároveň zde získal hudební vzdělání a naučil se pracovat se zvukem. Láska k technu a rocku vedla Sid LeRocka k vytvoření vlastního, unikátního hudebního stylu, známého jako Rockno, s nímž se začal prosazovat na hudební scéně.



Nakonec Sheldon opustil Kanadu nadobro a zakotvil v německém Kolíně na Rýnem. Má za sebou 20 releasů, tři desky, spolupráci s kultovním labelem Kompakt a pověst skvělého inovátora. Jelikož zvuk jeho produkce se dost liší, vydává pod více pseudonymy. PAN/TONE, SID LeROCK a GRINGO GRINDER, to vše jsou jeho alter ega. Nabitý je i jeho diář – za poslední rok procestoval velkou část světa, kde prezentoval svůj pohled na hudbu. V současnosti pracuje na dalším albu. Vy ho konečně můžete slyšet v Roxy, 30. apríla v Roxy.


Dodal: Ondrej Golis, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ACID BOX

Pátek 30. 4. 2010
Vstup: 200 kč
Vystupují:
sid lerock aka pan/tone (ger/can), tráva, detong
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika