Retrospection Night aneb The Beat Goes On!

Retrospection Night aneb The Beat Goes On!

25. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po úspěšném výročním vydání jsme tu s dalším pokračováním Retrospection!! Night, které se bude opět konat v krásných prostorách klubu Silencio na pražském Kačerově. Na tento díl přijali Ketanovo pozvání opravdový lahůdkáři na slovo vzatí. Již nyní se můžete těšit na celkem pět djs a live hudební doprovod.
Celý tento večer se ponese v rytmech house music a electra s prvky minimalu. Hlavní produkce začne ve 22h a potrvá až do 5.hodiny ranní. Dovolte nyní, abychom Vám v kostce představili vystupující.

Jako první přijala pozvání bývalá houslistka několika hudebních projektů, charismatická djane Sonja, která nás přijede svým našlapaným tech-house/minimalem pobavit z Hradce Králové. Můžeme se těšit na velmi energický set, inspirovaný několikaměsíčním pobytem v Berlíně, který může za to, že Sonja se nyní prezentuje i tímto hudebním stylem.

sonja

Jako další se představí Dj Aleš Bleha, který se nám samozřejmě zapsal do paměti již před mnoha lety jako jeden z pořadatelů legendárního festivalu Summer Of Love a jako šéfredaktor časopisu XMAG. Jeho elektro a mix různých stylů Vás rozhodně pobaví a nenechá v klidu.

bleha

Další lahůdkář, který přijal od Ketana pozvání, je Dj Duff z projektu Substance – D. Dj působící na taneční scéně již od roku 1999 jako člen legendárního soundsystému Luxor. Po dobu svého dlouhého působení se Duff věnoval hlavně tvrdšímu hudebnímu směru, ale po vzniku projektu Substance – D se zaměřil také na electro a jemu podobné styly, za což mu jsme vděční.

A máme tu dalšího hosta, který se představí na Retrospection!!night poprvé stejně jako předchozí djs a djane. Je to dj AK-47, člen projektůLos Fishos Acidos, House of Samba a New Chanting Generation.Možná ho budete znát z jeho pravidelných večerů v paláci Akropolis.

Ale to pořád není vše. S djem Ketanem vystoupí také hudebník Richard Mader alias Rishin se čtyřmi druhy perkusí, včetně elektronického padu, který doplní Ketanův electro-minimalový set a posune ho do jiných, úžasných rozměrů.

Po velmi kladných ohlasech na degustační menu, které bylo součástí předchozího výročního vydání, se provozovatelé music klubu rozhodli, Vám i tentokrát naservírovat 9-ti chodové menu s welcome drinkem za 450Kč. Můžete se tak těšit na opravdové lahůdky svědomitě připravené kuchařským týmem music klubu a restaurace Silencio.

Rezervace degustací si můžete objednávat na emailu info(at)restauracesilencio.cz a nezapomeňte si je vyzvednout nejpozději 5.5.2010 přímo v klubu Silencio na pražském Kačerově. Objednané a nevyzvednuté degustace, nebudou akceptovány! Klub se nachází několik desítek metrů od stanice metra Kačerov.

http://www.restauracesilencio.cz/


http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Music-Bar-SILENCIO/395506055598?ref=ts
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Sonja, Aleš Bleha, Ketan feat. Rishin (live bongo performance), Duff, Ak-47
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika