Další díl rádiové show Minimatica již dnes

Další díl rádiové show Minimatica již dnes

27. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V dnešním dílu je v nabídce krátký seznam novinek od známých, ale hlavně méně známých producentů, mezi kterými například objevíte projekt Hey Karolina z berlínské značky Hi Freaks rec. v remixovém podobě skladby Sleeping, Dancing, Laughing od dvojice producentů Goldfish & Der Dulz.
Mladý francouzský houseového producent Yaki nás seznámí s novým deep-houseového přírůstkem Aferone, který se objevil v nabídce labelu Eklo rec.

S novým materiálem přijde i Řek Nikola Gala, který vám představí svou tribal tech-houseového vizi pod názvem The Vandal, která vyšla na známém vydavatelství Rekids.

Po delší době přinesu do éteru relace i můj vlastní počin pod pseudonymem Hyricz, který nese název Albatros a pohybuje se na rozhraní mezi melodických tech-house a deep-house.

Kromě toho vám představím i kvalitní skladby od skvělých producentů jako je producent z německého Norimberku, který si říká Micha Klang. Jeho novinka The Other Men vychází na vydavatelství Clap Your Hands. Nováčci na producentském poli Chase Buch & Nick Olivetti dostali skvělou příležitost zapsat si svůj nejnovější release Bayside pod top label Martina Eyerera - Kling Klong rec. Z nabídky 4 verzí vybral jsem zvukově mně nejbližší remix od pana jménem Juan Sanchez.

Vše dosud zmíněny bude součástí nejnovějšího vydání relace Minimatica, kde také nabídnu i specificky znějící remix, kterou vám předvedou švédští mistři Minilogue. Prostřednictvím "Inca Dub" verze skladby She dont 'Cry od Andrease Tilliandera vás provedou uličkou skvělých tajemných zvuků. Najdete pod hlavičkou vydavatelství Adrian rec.

V závěru to dotáhnou do konce další šikovní němečtí producenti Chris Wood & Dominic Dagnelli a jejich groovy novinka Get Up na Level Non Zero rec.

Krátký sumář jednotlivých tipů máme za sebou, takže já jen můžu popřát všem hudebně zainteresovaným posluchačům Minimaticy příjemné chvíle strávené při jejím poslechu

Nejnovější epizodu relace Minimatica si budete moci poslechnout již nejbližší středu na vlnách minimalového kanálu rádia Digitally Imported (www.di.fm / minimal). Začátek je v 18:00 našeho času.

Stahujte set z minulého dílu zde

Dodal: Nikolaj Hiric, Minimatica
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika