Starostafet přinese dva dny zábavy pro všechny

Starostafet přinese dva dny zábavy pro všechny

09. 05. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Plány na třetí ročník Starostafestu se již rýsují. Z programu je zřejmé, že na své si přijdou všichni od dětí po zapálené rockové fanoušky. Akce pořádaná Clubem Na Rampě za podpory města Mariánské Lázně nabídne povyražení všem generacím milovníků letní zábavy. Program odstartuje na centrálním parkovišti 11. 6. ve 13:00 a potrvá až do půlnoci dalšího dne.
Oba dny festivalu se budou držet tradičních a oblíbených lákadel, jakými jsou dobrá hudba, zábava, a dobré jídlo a pití. Záměrem pořadatelů je také oslovit co nejširší spektrum obyvatel potenciálních návštěvníků. Mezi kapelami tedy najdeme jak 100°C, kteří jsou oblíbenci mladé generace, tak nejlepší evropský revival AC/DC, který připomene zlaté časy rocku. Dále se objeví i kapela Wanted, místní formace Ghost on Tuesday nebo legendární Garage a Tony Ducháček. Zabaví se také děti, pro které se chystají nejrůznější atrakce a hry. Osvěžení návštěvníkům poskytne velké množství stánků nabízejících široký sortiment typicky festivalových jídel a nápojů včetně několika druhů piva.

Druhý den akce tentokrát nezapočne přímo na centrálním parkovišti, ale na Chebské křižovatce, kde vystoupí místní sbor mažoretek, čímž zahájí průvod směrem k parkovišti. Program bude pokračovat vystoupením dalších hudebníků a o půlnoci bude završen ohňostrojem a půlhodinovou ohňovou show. Následná afterparty Starostafestu se v podobě rockotéky uskuteční v nedalekém Clubu na Rampě.

Několik málo dnů po skončení Starostafestu odstartuje opět na centrálním parkovišti již dobře známé Pivní Láznění, tentokrát s podnázvem Městské Slavnosti.

Letošní lázeňská sezona se z poklidných dýchánků očividně změní na bujaré hudební svátky nabízející povyražení všem, kdo mají chuť toho využít.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika