Melodica netlabel vydává nové Vowel EP

Melodica netlabel vydává nové Vowel EP

23. 05. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Slovenský netlabel Melodic přináší release se sluneční příchutí, s katalogovým číslem MLD003. V suchu svého domova si vychutnejte hudební scrabble s těmi správnými samohláskami - VOWEL EP. Aktivní producenti z formace DAMOLH33 si pro vás připravili skvělé deep houseového EP, nasáklé řádnou dávkou melodie s melancholickým groove zvukem.
Bratři Gabo a Miki mají na kontě již více než 20 (!) Digitálních EPS. Jejich produkce se pohybuje na hraně mezi deep, minimální, dubem až po novodobé minimal techno.
Významným milníkem jejich kariéry je i skutečnost, že Damolh33 preferuje i samotný Richie Hawtin, který je track Truffle měl dlouho ve svém hitlistě. Richie jejich produkci pravidelně zařazuje do svých charts a má je i mezi oblíbenými producenty.

mld

Ani rok 2010 nezaostává - bratrům se daří velmi dobře. Během posledního měsíce dubna a za pár dní v měsíci květnu, kluci vydali množství tracků či remixů, jako Biosphere rmx pro Craquetone-ové EP (Zenith rec.) Či ve spolupráci s producentem Monocraft se postarali o zajímavý minimal, Definition EP pro Underscore rec. a samozřejmě Vowel EP, o němž je dnes hlavně řeč.

FREE DOWNLOAD LINK DAMOLH33 – VOWEL EP

Dodal: Andrej Ammo
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika