Jak bylo na Party in House v Benešově?

Jak bylo na Party in House v Benešově?

20. 11. 2005  |  Autor: Otherside  |  Komentáře (0)
V magické datum 11.11. se odehrála další ze série akcí Party in House, tentokrát ve Středních Čechách v Benešovském KC Karlov. Vystoupili na ní DJs Liquid A, Tráva, Loutka, Manio, Petr K, Reeha, Koogi, 2K a v chilloutu Mowgli + Stanzim. Na to jak bylo jsem se zaptala jedné z účastnic.
Jak ses na akci těšil/a a jak ses na ni připravoval/a?
O Party in house v Benešově jsem se dozvěděla asi týden předem a byla jsem happy, že se opět něco odehraje v mém nej party prostoru na KC Karlově a hlavně, že mám ten víkend volno,nikterak jsem se nepřipravovala, přes den jsem se byla projet na koni a pak vyrazila rovnou z chaty (mám ji asi 30 km od Bene). Takže jsem natankovala a vyrazila (autem, ne na koni :)

Co tvé první dojmy? Na férovku!
Dojmy jako vždy, ten prostor mám prostě ráda, setkala jsem se s lidmi, co už jsem hodně dlouho neviděla a ceny na barech pro nás Pražáky prostě neuvěřitelný, takže jako vždy pohoda :)

Jak sis to celé užil/a? Co se ti líbilo nejvíc a co naopak ne?
Nejvíc mě bavil set Loutky a Trávy, ti dva nikdy nezklamou :o) co jsem nemusela, byl jungle k ránu, na který už moje staré a unavené nohy nějak nezvládaly tancovat :( a taky byla šílená kosa.

Co jsi kalil/a a kolik toho bylo?
Bohužel nic moc, protože jsem řídila. Takže jsem tam poslala jen pět rychlých pivek a po půlnoci už se nalejvala sodovkou a energy drinkama :-)

Pověz nějaký zážitek z večera
Celá ta pařba byla jeden velkej super zážitek :o)

Navázala jsi na akci nějaké nové známosti?
Nové známosti navazuji snad vždycky :) známých není nikdy dost :)
Zase jsem se přesvědčila o tom, že na party je to, jako na vesnici - všichni se znají : moji známí znají jiné moje známé, ale už se ničemu nedivím, svět je šíleně malý :

Je něco, co bys organizátorům vytkl/a? Na férovku - přečtou si to!
Kromě toho line-upu, kdy asi jungle k ránu nesedl mnoha lidem, nic :)

A co bylo po akci? After, spánek nebo něco jiného?
Ihned po akci byla zdlouhavá cesta domů (na mou chatu), kdy jsem vezla kamarádku, jejího přítele a jejich rotvajlera na jejich chatu (ten mi během cesty občas olízl tvář :-). Jelikož byla brutální mlha, cesta se dost protáhla, dalo se jet maximálně 40. Nakonec jsem z výletu šťastně dojela, zatopila v kamnech a šla spát.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika