Umek na únorové Apokalypse

Umek na únorové Apokalypse

23. 11. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Přípravy na Apokalypsu jsou už teď v plném proudu. Pořadatelé představují hlavní hvězdu Umeka. Dalšími mistry schranzu, kteří v únoru na Apokalypse vystoupí budou: Frank Kvitta a Sven Wittekind. Únorový díl se ponese s podtitulem Shleha Energy. V článku představujeme headlinery a také set Marka Natuse z Schranz Machine ke stažení.
Shleha stage
Jak jsme již předeslali, hlavní podium se od 19:30 hod. ponese na vlnách dynamického funky techna. A kdo lépe může tento styl prezentovat? Kdo v Boby centru ještě nikdy nevystoupil a přitom je neodmyslitelně spjat s Chrisem Liebingem, Valentinem Kazyanim, Adamem Beyerem či Rushem? Kdo přinesl do techna „funky style“ takovým unikátním způsobem, že se zalíbil interpretům jako jsou Carl Cox, Dave Clarke nebo Judge Jules? Kdo se skrývá za producentskými přezdívkami jako Alba Patera, Polyvinyl, Ratcapa, Zeta Reticula, Kemu, Torax a další? Ještě nevíte? A co originalní singl GATEX, který vyprodukoval headliner únorové Apokalypsy , a který poté remixovali například Dj Tiesto nebo Dj Montana? Ano, po více než 13ti letech Dj vystupovaní, po více než 300 tvrdých a nekompromisních společných setech s Chrisem Liebingem nás přijede pobavit nejznámější Dj východní Evropy, majitel labelu Recycled loops, osobnost, která vyslala do více než 6ti zemí světa výslovný zákaz na poskytování rozhovorů, mixmaster na 3 gramofony a 2 cd přehrávače – světová hvězda techno music- DJ UMEK.

Další zaměření hlavního podia je snad více než jasné – Schranz a hardtechno, které úderem půlnoci z Apokalypsy udělá to pravé „peklo na zemi“.A kdo je po Pet Duu schopen překonat pomyslnou laťku euforického schranz masakru? Kdo je pověstný svým až sprostým chováním za mixem, a proto pak často přezdíván jako dance with the devil či devil from hell? Jaké jméno je neobyčejně spjato s vyhlášeným shranz labelem Insane rec. a s pojmem Viper XXL? Jaký Dj, by svým chováním a vystupováním u hraní mohl předčít Davida Merlina z Pet Dua. Z německé stáje Kne´Deep a Insane records, dlouhodobý spolupracovník Roberta Natuse, OBIho, Arcuse P a v neposlední řadě remixer Dj Rushe, ďábel, kterému je peklo malé, nás přijede výtečně pobavit – pan FRANK KVITTA. A u schranzu ještě zůstaneme.

Jak se dá nazvat producent a Dj, který u nás vlnu schranzu spustil? Je to Dj, kterého si na Apokalypsu v anketě vybralo přes více než 2000 lidí. Když vyjmenujeme labely TOOL TERROR, ABSTRACT, INFLICTED, napovíme? Když vám připomeneme jeho slova do mikrofonu před vystoupením na 20té Apokalypse - „Apokalypsa, are you still awake ? Make some noise!“ už víte? Je nám velkou ctí , že již po druhé na Apokalypsu přijal pozvání snad největší naděje hardtechno music, Dj, který se při svým setech nebojí pouštět zoufalé nářky nebo strašidelné ozvěny zvonu kostela. Dámy a pánové, vy jste si jej přáli – opravdový mistr schranzu - SVEN WITTEKIND!

Tuto celou exkluzivní techno sestavu doplní nekorunovaní princové českého producentsví, zatím asi nejlépe znějící live projekt. Jejich deska Brazilian Heat zaznamenala velký úspěch a vyšla pod značkou Frisbee records – SOUTHEAST live! Dále vystoupí první dáma české techno music, asi nejúspěšnější Djka Čr, kamaradka Dje Umeka, slečna LUCCA, samozřejmě nebude chybět rezident a spolupořadatel Apokalypsy DJ JERRY a první česká Djane , hrající schranz a hardtechno, zástupkyně KneDeep bookingu, MISA SALACOVA. Vystoupí také velmi osvědčený DJ SPYRO z booking agentury United Music a absolutní vítěz ankety o českého dje Apokalypsy, věčně usměvavý Dj se vzhledem strašidelného klauna, který přidává basy jen za odměnu, plzeňský učitel shranz music – DJ HOME. Z Uherského Hradiště pak zavítá hlavní tahoun groovy techna na Zlínsku, DJ LUCASCH.

Oxy Impulsive stage
Ten kdo bude mít opravdu dost tvrdého techna a pekelného shranzu, má ještě druhou možnost. Pod záštitou Sound Of Ibiza crew jsem zvolili na druhou stage velmi energický a euforicky prolnutý trance. I když jsou většinou druhá podia velkých parties spíše jako doplněk, na naší druhé, Oxy Impulsive stagei, jsme si dali obzvlášť záležet. Velká snaha o zajímavý booking a k tomu ještě velké štěstí udělalo své. S hrdostí vám oznamujeme, že na druhé podium Apokalypsy přijal pozvání vynikající trance producent z ještě více známého labelu Euphonic, Dj se 14ti letou praxi, který za tuto dobu vydobyl uznání u jmen jako Armin van Buuren, Markus Shulz, nebo Paul van Dyk. Je to osobnost, která několikrát vyhrála the German & UK Dance Charts, vystupuje na všech kontinentech světa a v roce 2005 hrála pro 200 000 lidí na Love Parade v Mexiku. Tento vynikající technik není nikdo jiný než DJ MARC MARBERG ze stáje významného trance labelu Euphonic. Z českých Djs budou Marcovi sekundovat: DJ MICHAEL C je jediný zástupce české taneční scény, který vystoupí po boku DJ Tiesta na jeho CEE Tour 2005 v T-Mobile Aréně v Praze. Během krátké doby se stal vyhledávaným trance Djem na domácích parties a v nejbližší době vystoupí také i v okolních zemích (Slovensko, Německo). Odehrál své sety na největších letních festivalech po boku hvězd jako Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Fergie a další. Uvádí vlastní pořad Sunshine na radiu Life, který je prvním primárně zaměřeným pořadem na trance/progressive v České republice. Má svoje rezidentury v pražském klubu Duplex, brněnském 7 nebi a pardubickém OK Centru. V brzké době se můžete těšit na jeho první originální produkci.

MARTHEN Elektronické muzice se aktivně věnuje od roku 1999, kdy započala jeho spolupráce s Dave Fishem na elektronických projektech. Djingu se aktivně věnuje od května roku 2001. Původní zaměření na klubový house časem vykrystalizoval v zájem o progressive, často s prvky elektra. Hraje s živou kapelou a na jeho setech je znát jeho vyvinuté hudební cítění. Moderuje pravidelný pořad o elektronické hudbě "TUC TUC" na Radiu Student 107FM. MOLCZIK vs. ACIDFLASH

MOLCZIK je už dlouhou dobu plzeňská stálice a ostřílený západočeský DJ, který se presentuje stylem na pomezí trance/techno. Jeho sety mají „drive“ a osobité Molczikovo podání z nich dělá vždy velice zajímavou (nejen) hudební performance. Tentokrát vystoupí DJ MOLCZIK na Apokalypse ve speciálním společném setu s dalším trance Djem z Plzně, mladým talentem ACIDFLASHem. Očekávejte energickou show plnou té nejlepší trance music! STJOPA line-up doplní brněnský Stjopa, zástupce Sound of Ibiza bookingu.

Vlastnosti Apokalypsy Shleha energy

Barevná lasershow od RT laser Slovakia je 100%garantována a jak my, tak RT crew se vám tímto omluvíme za minulou absenci tohoto laseru na Apokalypse. Zaručujeme speciální plnobarevnou a barevnou smršť laserů. Nutno říci, že tuto speciální lasershow vlastní RT crew jako jediní ve střední Evropě. Závěsné dekorace, 20ti metrová videoprojekce, 2x videostěny, kamerový přenos, informace o průběhu akce, line-up apod. Zkrátka tak, jak jste zvyklí. 4x plazmové videoobrazovky, rozmístěné na hlavním podiu. Jak již jste si mohli všimnout na minulé Apokalypse bylo dozvučovacího sound systemu Nexa o 50% více. Na tento díl opět Nexo navýšíme!

Apokalypsa Warm Up tour
Již minulá úspěšná Warm Up tour Apokalypsa ukázala, že se chodíte rádi bavit do klubů, proto jsem tentokrát přichystali ještě více zábavy do vašeho města. Na Warm upech Apokalypsy uslyšíte především rezidenty Apokalypsy – Dje Jerryho a Misu Salacovou, ovšem své místo zde bude mít také Dj Home nebo Toky. Kromě zábavy a tvrdého techna zde můžete také zakoupit lístky na Apokalypsu za zlevněnou cenu 329 czk. Zde přikládáme oficiální seznam Warm Up Apokalypsa tour:

30.12.2005 Olomouc – Envelopa club
13.1.2006 Liberec – Liquid club
14.1.2006 Vlašim u Prahy – Úlet club
20.1.2006 Koběřice u Opavy – Exit club2
28.1.2006 Plzeň - klub Underground/Mix
30.1.2006 Ústí nad Labem – Emco music club
03.2.2006 Hluk u Uh.Hradiště – Euro club
10.2.2006 Valašské Klobůky - KD Radost SX
11.2.2006 Trenčín (Sk) – Fatima club
17.2.2006 Brno – 7nebe club

Energy After party

V zavedeném techno klubu Perpetuum (Rooseveltova ulice - naproti soudu) proběhne oficiální after party, kde vystoupí vítěz Dj champ 2005, nový objev schranz music v Čr – DJ PLÜSCHEN, dále jeho kolega ze serveru schranz.cz, jediný schranz/hardtechno live projekt SKULLCRASHlive, dále všemi známý MICHAEL SCUBERMAN, ze Žďáru nad Sázavou přijede DJ ZYGY a nebude chybět ani Perpetuum club rezident HYDROPHONIC.

Jako lákadlo promotérský tým nabízí ke stažení záznam setu Robera Natuse z minulého dílu (Schranz Machine) Set ke stažení zde

2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Janek
24. 11. 2005 | 09:44:38
+0 | -0
jaho live jeste nikdy neslysel, ale sety co mam, jsou kruty..
Tim
24. 11. 2005 | 09:17:34
+0 | -0
hmm, Umek je ale bohuzel posledni dobou pekne "namistrovanej panacek"... byl jsem na nem nekolikrat a zadna slava...
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika