Ostrava v Praze zve na Buty a Vladivojnu la Chia

Ostrava v Praze zve na Buty a Vladivojnu la Chia

02. 06. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Přehlídka Ostrava v Praze je v plném proudu. V následujících dnech nabídne další hudební program. Dnes v Praze vystoupí populární skupina Buty. Zítra zase Vladivojna La Chia. Skupina Buty tentokrát zahraje v Roxy, předskokanem se stane jazzově-elektronická Café Industrial. Vstupenky se dají koupit pouze na místě na pokladně v Roxy. Buďte u návratu kultovních Buty v Praze!
V pátek 4. června vystoupí v Paláci Akropolis svérázná zpěvačka s rozmanitým hlasovým a výrazovým rejstříkem, textařka, skladatelka a výtvarnice Vladivojna La Chia. Hrát bude hlavně skladby ze svého prvního sólového alba Tajemství Lotopu. Předkapelou se stane Kofe-In, která kombinuje rockovou muziku s elektronickými základy. Vstupenky jsou v předprodeji k dispozici za 100 korun, na místě v den konání akce pak za 140 korun.

buty

Ostrava v Praze v uplynulém týdnu představila hudební program různých žánrů. Na hudební dramaturgii se podíleli dramaturgové oblíbeného festivalu Colours of Ostrava.  „Dramaturgickým záměrem autorů hudebního programu bylo postihnout co největší různorodost hudební scény z Ostravy a blízkého okolí. Ať už se jedná o kapely známější či méně proslavené, cílem bylo zachovat vysoký standard umělecké výpovědi a současně originality jednotlivých interpretů. Pražské publikum si vybírá z opravdu bohaté
palety žánrů počínaje folkovými koncerty a recitály přes pop-rock a jazz až po ryze taneční či alternativní tvorbu,“ uvedla za dramaturgy Pavla Vašíčková z Colours of Ostrava. V Divadle Kalich dvakrát vyprodal sál Jarek Nohavica, včera zase vystoupila v zaplněném Paláci Akropolis Anděly ověnčená skupina Charlie Straight. V rámci přehlídky vystoupili také Tomáš Kočko a Orchestr, Evolution Dejavu, Camara, Rock'n'roll Band Marcela Woodmana, Úspěch, Jam session ostravských jazzových kapel The Gizd Q nebo Boris Band Combination.

Přehlídka doposud nabídla filmový týden v kině Světozor, výstavy Ostravský polibek a 15 z Fiducie na piazzetě Národního divadla, které trvají až do 19. června. Od včerejška 1. června probíhá v Divadle Bez zábradlí divadelní týden. Přehlídka Ostrava v Praze začala 24. května a potrvá do 10 září. Kompletní program je k dispozici na webových stránkách projektu www.ostravavpraze.cz. Přehlídka je součástí přípravy Ostravy jako uchazeče o titul Evropské hlavní město kultury 2015.

Dodal: Ivana Svítková, Fresh Films
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

OSTRAVA V PRAZE: BUTY

Čtvrtek 3. 6. 2010
Vstup: 180 Kč
Vystupují:
Buty, Cafe Industrial
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika