SoundCream v Mecce ve velkém stylu

SoundCream v Mecce ve velkém stylu

10. 06. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Letošní closing party noci SoundCream proběhne ve velkém stylu, a to s hostem až z daleké Austrálie. Murat Kilic je bezpochyby jedním z nejvýraznějších tamních producentů a DJů a zároveň rezidentem a organizátorem té největší afterparty v Sydney, která funguje už více jak pět let.
Během této dlouhé doby si zde stihl zahrát s hvězdami první velikosti, jako jsou například Trentemoller, Layo & Bushwacka! Jimpster, Stephan Bodzin, Joris Voorn, Phonique a spousta dalších. I věčně nabitý kalendář pak vypovídá o jeho kvalitách a objevují se v něm jména těch nejlepších světových klubů včetně berlínského WaterGate, kde bude Murat v rámci evropského turné hrát dva týdny předtím, než dorazí na SoundCream, a nebo vyhlášeného španělského festivalu Sónar, kam se vydá pouhý týden po svém vystoupení v Mecce.

Murat Kilic NYE 2010 Mix by Murat Kilic

Sympatického hosta na hlavním pódiu doplní i oba rezidenti párty SoundCream DJ Texx a DJ Macio a ze stáje Beefphunk tu zároveň vystoupí Lucas Hulan a DJ Subgate. Druhá Techno.cz stage bude opět v režii DJe Face a jednoho hosta z vašich řad, jenž byl vybrán na základě setů, které nám stále posíláte na mail face@techno.cz. A právě Marky P. získal to privilegium zahrát si na červnovém díle, který už tolik voní létem.

Dvě pódia, sedm DJs v čele s australským hostem - tohle bude ta pravá closing party, na níž se nezapomíná. Přijďte se tedy s námi před letními radovánkami důstojně rozloučit a zároveň zapít další velkou sezónu. V září ahoj!

Dodal: Blanka Jenčíková, MECCA & DUPLEX club
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SOUNDCREAM CLOSING PARTY WITH MURAT KILIC

Sobota 12. 6. 2010
Vstup: 190 Kč
Vystupují:
murat kilic, macio, texx, lucas hulan, subgate, face, marky p
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika