Bio: Tom Withers aka Klute

Bio: Tom Withers aka Klute

14. 06. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tom Withers aka Klute, skvělý dj a producent, který se v Roxy už pořádně dlouho nezastavil, vydává v letošním roce desku Music For Prophets. V červnu ji přiveze ukázat a společně se rozloučit se starou Roxy v rámci dvouvíkendu Good Bye Old Roxy.
Je třeba Toma Witherse obšírně představovat? Tři dekády na hudební scéně, od punku se dostal k elektronice, v rámci níž si vyzkoušel snad všechny styly, rozhodně ne jen drumandbass, jímž se proslavil nejvíce. Společným jmenovatelem jsou emoce a zaručená kvalita u všeho, co z Kluteovy kuchyně vyleze.



Má za sebou releasy na předních labelech jako Metalheadz, Hospital, Soul:r, Shogun Audio, ostatně, do této skupiny patří i jeho vlastní značka Commercial Suicide, která úspěšně funguje už skoro deset let! Tom je zároveň frontmanem punkové kapely The Stupids, v níž působí od samotného počátku své hudební kariéry. Není tajemstvím, že The Stupids si svého času nemohl vynachválit samotný David Bowie! Jako dj je znám hodně energickými a tanečními sety, s nimiž několikrát obletěl celou planetu.



Tom se skoro po roce vrací do naší kotliny a je k tomu pádný důvod: na přelomu května a června mu vychází již šestý longplayer Music for prophet, v němž se snoubí veškeré hudební vlivy této výrazné postavy hudební scény. Deska bude, jak už je dobrým zvykem, věnována drumandbassu i jiným hudebním žánrům a již nyní si vysloužila ovace od lidí jako Pendulum, Goldie nebo Marcus Intalex. Jeden track na albu si Klute střihl s legendárním Dom&Rolandem. Ostatně, poslechněte si ukázky...

My máme štěstí, že jedna ze zastávek Music for prophet tour se odehraje právě v Roxy, kde nám tom naživo desku předvede. Jako bonus berte, že do 23:00 na tuto skvělou párty nezaplatíte ani korunu.


Dodal: Ondrej Golis, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BUSH WITH KLUTE

Pátek 18. 6. 2010
Vstup: po 23. hod 200 Kč
Vystupují:
Klute (UK), Im Cyber, Touchwood, Peejay, mc Procter
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika