Meccamix - rozhovor s LEE DAGGEREM

Meccamix - rozhovor s LEE DAGGEREM

25. 11. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Tuto sobotu 26.11.2005 vystupí v Mecce na Meccamixu Lee Dagerre. P roč se Lee těší do Prahy,proč má rád Meccu a ne čem právě pracuje se dozvíte v rozhovoru.
Jak se těšíš do Meccy?
Slyšel jsem o rekonstrukci klubu, slyšel jsem o novém VIP prostoru nad
klubem a na stránkách jsem také viděl některé fotky z nového interiéru,
takže se už nemůžu dočkat až to uvidím na vlastní oči!Samozřejmě nejvíc se těším na skělé lidi a atmosféru, která je v tomto klubu opravdu jedinečná.

Jak se paří v Londýně?
Scéna je teď v obvzláště dobrém stavu, lidé jakoby se opět vraceli k taneční hudbě a do klubů. Kromě zavedených rezidentních nocí v Pacha London mi přibyla také noc v klubu Meet a Cross.

Co právě děláš?
Dokončil jsem remixy mnoha skladeb, celou řadu dalších mám rozdělanou.Všechny remixy a nové tracky představím v Mecce v exkluzivní premiéře, budou to mimo jiné tyo skladby : "Thunder In My Heart" od Meck, "Future Funk" od Wildberry Tracks, "I Can´t Resist" od Texas, "These Boots" od Jessicy Simpson, "Crazy Boys" od Rachel Stevens, "Round & Round" od Bodyrockers,"You & Me" od United Nations a další.

Ti, kteří si koupí VIP lístek, dostanou FREE mixované CD s Leeho nejžhavějšími hity a remixy. Začíná se opět již ve 20.00 v restauraci Mecca s veškerými cenami za 50%, ovšem pouze do 23.00 !!!
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika