FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Představujeme S-o-S Free Fest 2010

Představujeme S-o-S Free Fest 2010
17. 06. 2010   |   Autor: redakce   |   Komentáře (1)
(Promotion) Oproti minulému ročníku prodělal festival několik změn. Celému programu dominuje 36 hodin nonstop hudební produkce na dvou scénách, podpořených videoprojekcemi a světelným parkem s doprovodným programem, zahrnujícím výstavy, performace, promítání a sportovní klání.
V pátek se hlavní stage ponese v rytmu progressive house, techno a trance. Druhou bude mít na starosti brněnská bookingová agentura MAGNETT. V sobotu vystřídají rovné beaty na hlavní stagei dnb a jungle. Vedlejší stage, již v režii S-o-S, bude za podpory house a electra o poznání uvolněnější. Začátek je naplánován na pátek 19:00 a konec v neděli 9:00.

V rámci programu bude celý tým Sound of Šternberk, realizací široké škály doprovodných součástí a akcí, dotvářet ojedinělý zážitek z celého párty víkendu. Příkladem je sobotní, sportovně laděné odpoledne, kdy se návštěvníci budou moci přihlásit do turnaje ve fotbale (za deštivého počasí ve stolním fotbálku). Komu se nebude chtít sportovat, může shlédnout projekci krátkometrážních a nízkorozpočtových snímků jihlavské Vyšší odborné školy grafické. Stěžejní ovšem bude muzika, party a relax.

S-o-S Free Fest je nakloněn i ostatním formám umění. Nebude chybět tzv. bodypainting či graffiti. Svoji účast přislíbili i fotografové z Fotoklubu Šternberk, kteří pro tuto příležitost vystaví některé své nejzdařilejší umělecké fotografie. Open your mind!

Tento letní projekt je rovněž zaměřen na program drogové prevence. Vzhledem k tomu, že elektronická hudba je společností velmi často spojována a odsuzována, s užíváním ilegálních návykových látek, bude se S-o-S Free Fest 2010 snažit tuto zažitou představu vyvrátit. Sound of Šternberk v oblasti této problematiky spolupracuje s etablovanými neziskovými institucemi působících v ČR (Drop-In, K-centrum Olomouc), které budou mít na festivalu zastoupení.

Opravdu pečlivě jsme vybírali DJ´s, kteří přijali naše pozvání a zohlednili v tomto směru i vaše přání. Zřejmě největšími hvězdami dvoudenního festivalu budou Martin Gredner, X-Morph, Hanzall, Marcus Cooper, Shade a Wolscha. Sekundovat jim budou Kaolin djs, Jack&Joker, Scarpo, Taureen z legendárního klubu Barumba, Rebellions crew zastupující Czenda a chybět nebude ani uskupení Bassbeat. Kromě výše jmenovaných se za mix samozřejmě postaví všichni DJ´s z S-o-S crew, které má oproti loňskému roku nového člena - Djane Nika, která se společně s Gullym představí v B2B setu. Detailní rozpis všech účinkujících bude zveřejněn v blízké době a lineupy budou vystaveny až v areálu festivalu.

Na plně zásobených barech budou v dostatečné míře nachystány drinky, pivo Rychtář 11°, grilované a uzené speciality i vegetariánská strava. Před případným deštěm vás budou chránit kryté stagee a bary s posezením. Pro odpočinek, bude připravena chill out zone a stánek Bioplants, či možnost zakoupení ojedinělého oblečení od Indielabels.

V rámci festivalu je připravena soutěž pro začínající i zkušené DJ´s, výherci si zahrají v sobotně-odpoledních hodinách. Pravidla jsou následující:

Djs Soutěž

Svůj promo set nahrajte na server www.soundcloud.com a link na něj, i se svým telefonním číslem, pošlete na kontaktní e-mail, uvedený na konci, a to nejpozději 10 dní před začátkem festivalu. Délka setu se musí pohybovat v rozmezí 55 - 65 minut. Jako předmět zprávy uveďte slovo Soutěž. Všechny soutěžní sety budou po ukončení a vyhodnocení soutěže vystaveny na stránkách www.s-o-s.cz a porota, složená z členů S-o-S crew, z nich vybere ty nejlepší. Každý soutěžící bude o výsledku soutěže informován e-mailem a autor(ka) nejlépe ohodnoceného setu bude navíc odměněn(a) trikem Sound Of Šternberk. Pozor! Uspět může maximálně 5 soutěžících, takže neváhejte a nahrávejte!

Dodal: Olin Soldan
S-O-S FREE FEST

S-O-S FREE FEST

Pátek 16. 7. 2010 až Neděle 18. 7. 2010
zdarma
Vystupují:
Martin Gredner, X-Morph, Hanzall, Marcus Cooper, Shade, Wolscha, Kaolin djs, Jack&Joker, Scarpo, Taureen Czenda, Bassbeat a S-o-S crew
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
petr | 08. 07. 2010 | 09:22:22
požadavek

prosim mužete mi na tento uvedený e-mail zaslat blišší požadavky o ruznych pladbach za vstup, parkovny ajestli se tam muže stanovat a jestli se za to něco platí a poradně to mam ten patek as do neděle rozjeťte jasny ZDAR?????
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |