Cannabizz - první český veletrh konopné kultury

Cannabizz - první český veletrh konopné kultury

27. 06. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
První ročník mezinárodního veletrhu Cannabizz 2010 představí ve dnech 17. - 19. září 2010 konopnou kulturu ve všech jejích podobách. Akce nabídne veřejnosti příležitost seznámit se s širokým spektrem využití rostliny konopí. Své zastoupení zde budou mít textilní výrobky, farmaceutické a kosmetické přípravky a potraviny, které využívají pozitivních vlastností této rostliny. Třídenní veletrh proběhne v oblíbených prostorách Thámových hal v pražském Karlíně.
V České republice unikátní veletrh nabídne bohatý doprovodný program včetně odborných přednášek předních českých i zahraničních osobností zaměřených na tuto problematiku, workshopy, výstavy, hudební vystoupení apod. Návštěvníci budou moci přímo na akci debatovat například s Jiřím X. Doležalem z Reflexu nebo s Rickem Simpsonem, objevitelem léčivého konopného výtažku.

„Pod slovem konopí si řada lidí vybaví jen negativní spojení s drogami. Přitom samotná rostlina nabízí široké uplatnění v mnoha oblastech od kvalitního oblečení po kosmetické výrobky využívající její výborné vlastnosti. Cílem našeho veletrhu je vytvořit prostor k seznámení veřejnosti s konopnou kulturou a také příležitost k prezentaci výrobců konopných produktů. Takové místo v české společnosti dosud chybělo a veletrhem Cannabizz chceme tuto mezeru zaplnit,“ vysvětluje Jiří Tomaško, jeden z hlavních organizátorů akce. Do budoucna chtějí organizátoři vybudovat z veletrhu uznávanou mezinárodní akci pro odbornou i širší veřejnost.

Premiérový ročník veletrhu proběhne v karlínských halách “Šípkárna” a “Kotlárna,” kde se v minulosti odehrálo mnoho atraktivních kulturních akcí, například mezinárodní přehlídka novinek z oblasti designu “DesignBlok,” víkend nezávislé módy “Code Mode,” nebo i slavnostní vyhlášení volby “Česká Miss 2010“ a další akce. Organizátoři zvolili tyto prostory i s ohledem na výbornou dopravní dostupnost prostředky městské hromadné dopravy (metro, tramvaj) a současně připravili pro vystavovatele a návštěvníky dostatek parkovacích míst přímo v místě konání veletrhu.

www.canabizz.cz



Dodal: Aleš Povr, 4info.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CANNABIZZ 2010

Pátek 17. 9. 2010 až Neděle 19. 9. 2010
Vstup: jednodenní vstupenka: 100/150,- Třídenní vstupenka 200/300,-
Vystupují:
Jiří X. Doležal, Rick Simpson a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
CANNABIZZ 2010,17.9.-19.9. Thámovy haly
3 x 2 vstupy, balíček konopné kosmetiky od Extravaganjy a produkty od Growshop.cz
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika