Filmová projekce a vystoupení kapel U bukanýra

Filmová projekce a vystoupení kapel U bukanýra

06. 07. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na houseboatu U bukanýra je letos jako každým rokem opět otevřena Letní terasa. Můžete zde posedět u vašeho oblíbeného nápoje a dát si nějakou pochutinu na grillu v příjemném prostředí na řece Vltavě, v samém centru Prahy.
Na léto byla klasická programová nabídk rozšířiřena o pravidelnou filmovou projekci, vždy každou středu a pravidelná sobotní vystoupení živých kapel.

Filmová projekce vám v červenci nabídne dva zajímavé dokumenty, ozvěny z festivalu animovaných filmů Anifest a také večer s filmy z produkce FAMU.

braza

Z nabídky červencových živých vystoupení bychom chtěli především upozornit na žhavou brazilskou noc „BRAZA“ v rytmech samby, která proběhne již tuto sobotu 10.7.2010. Součástí této karnevalové noci bude nejen vystoupení živé kapely „Batukatum“ hrající sambu, ale i typická brazilská grilovačka zvaná Churrasco, o kterou se postará brazilský kuchař Marco Shark a vystoupení brazilského loutkového divadla IO IÔ. V rámci večera vám také zahrají tito djs - brazilec Fred Lagosta a Chochácz.

Neváhejte a udělejte si v létě čas na návštěvu bukanýrské letní terasy, na všechny akce kromě brazilské párty je vstupné zdarma.

Více informací naleznete zde.

Dodal: Lukáš Chocholouš, Bukanýr
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SEXY BEATS + BRAZA

Sobota 10. 7. 2010
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
Fatty M., Clubvibe,Vik Letní terasa: Braza party (start 18:00) live band: Batukatum, Chochacz, Churrasco - pravá brazilská grilovačka, IO IÔ - loutkové divadlo (Brasil)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika