Layo & Bushwacka v Abatonu

Layo & Bushwacka v Abatonu

30. 11. 2005  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Abaton sice bude cel7 prosinec zavřený, ale už teď mají jasno v několika koncertech, které nás hned z kraje nového roku čekají. Mezi nejzajímavější jsme označili djské duo Layo & Bushwacka, kteří u nás slaví vždy obrovský úspěch. Více o potvrzených koncertech v článku.
So 14.1. Subculture Fest
live: SKARFACE (FR), SKAPOINT (PL), PERKELE (SWE), N.V.U, INDERZIA (IT), Lucky 4, Proti Směru, Degradace, Dowina (SK), GREEN SMATROLL.

Ne 15.1. Artbrut (UK)
Excentrická parta která má mnohem více společného s Half Man Half Biscuit a Pulp, než s The Fall, ke kterým jsou často přirovnáváni.

Pá 20.1. Clawfinger (SWE)
Do Prahy se vrací švédsko-norská formace CLAWFINGER, která se v Čechách představila již několikrát, a za tu dobu si u nás získala nemalou fanouškovskou základnu.

Út 24.1. Adult (US) + special guest: Moimir Papalescu and the Nihilists
Projekt Adult tvořilo původně duo Nicola Kuperus a Adam Lee Miler, oba z Detroitu. Jejich první spolupráce začala vroce 1997, kdy Miller se svým sólovým projektem Artificial Material vyrazil na 4 koncerty do Německa. Miller oslovil Nicolu, aby s ním na turné zpívala v několika jeho skladbách a pár nových skladeb vytvořili společně specielně pro toto turné.

Čt 26.1. Clou
Clou konečně v Abatonu! Dlouho očekávaný koncert, který měl původně uzavřít Postcards Tour 2005 díky novému datu vlastně uzavře Postcards Tour 2005-06.

Út 31.1. UK Subs + The Vibrators
V sobotu 14.ledna 2006 zažije pražský Abaton ska/punkový nájezd z celé evropy.Konat se zde bude první část cyklu SUBCULTURE FEST který nám v průběhu roku představí nejvlivnější undergroundové kultury působící nejen u nás ale i v Evropě. Jako hlavní host se představí Francouští SKARFACE které již není třeba dále představovat. Pokud přeci jen pro některé ano tak zde je stručná historie této legendární partičky.

Pá 10.2. Layo and Bushwacka! presents ‘FEELS CLOSER’
Dvojice Layo Paskin a Matthew Bushwacka! B se v Čechách těší nesmírné popularitě. Přesvědčit se o tom mohl, kdo navštívil klub Roxy při četných návštěvách Bushwacky. Býval zde častým hostem residentní noci dje Trávy s názvem MIX, také ve dvojice s Layo Paskinem byli k vidění na památném mejdanu Crave v pražském Abatonu a například i na festivalu Creamfields, kde odehráli skvělý liveact přímo po vystoupení skupiny Underworld.

út.21.2. Saian Supa Crew (FR) live + support: Pete Philly & Perquisite (NL) live
Sir Samuel, Specta, Féniksi, Leeroy Késiah, Sly The Mic Buddah et Vicelow - to jsou SAΪAN SUPA CREW. Každý pocházející z jiných kořenů (Guadeloupe, Nigerie, Maroko) a dohromady se dali s jediným cílem: "Nikdy nebudeme dělat něco, co už udělal někdo před námi".

Pozn. Na většinu akcí zde probíhají nebo budou probíhat soutěže o volné vstupy

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika