Richard Durand a Leon Bolier rozpálí SaSaZu

Richard Durand a Leon Bolier rozpálí SaSaZu

13. 07. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Praha byla zařazena do kalendáře světového turné Richarda Duranda u příležitosti vydání nové kompilace In Search of Sunrise 8, kterou poprvé pod hlavičkou Black Hole Recordings vydává někdo jiný než slavný Tiesto. Volba padla právě na holandského producenta Richarda Duranda, který je českému publiku dobře známý a má zde již nemalou řádku fandů.
Fanoušci Richarda se mohou těšit na exkluzivní tříhodinový set, takže kromě tracků z nového alba dojde nepochybně i na jeho největší hity.



O support se postará další z hvězd tranceové hudby, holandský Leon Bolier, jeden z nejkreativnějších nizozemských studiových talentů dneška, patří mezi nejvýraznější postavy znovuzrozené holandské dance music. Bolier už stačil odehrát stovky hodin v klubech před stovkami tisíc nadšených diváků. Jeho kvality potvrdil na podzim roku 2008 vstup do žebříčku Top 100 časopisu DJ Magazine, kde v současnosti okupuje 63. místo. Věříme, že o magický sound jeho tvorby okouzlí i vás.



Českou špičku zastoupí ostravský matador a tvář klubu Fabric Martin Gredner. Martin je typickým představitelem ryzího progressive house/trance s neuvěřitelnou dávkou energie, logiky, příběhu a emocí, tedy stylu, který fanoušci Decadance milují. O závěrečnou hodinku této noci se postará pražský DJ Texx.

Více informací na www.decadance.cz a http://www.facebook.com/decadanceparty


Dodal: Zdeněk Masopust, Decadance
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IN SEARCH OF SUNRICE 8 WORLD TOUR

Sobota 18. 9. 2010
Vstup: na místě 490,- VIP 890,-
Vystupují:
Richard Durand, Leon Bolier, Martin Gredner, Texx
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika