Steaming Xmas aneb hurá na happy house

Steaming Xmas aneb hurá na happy house

02. 12. 2005  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Pomatujete ještě na populární klubovky Steam v podání Thonyka coby promotéra a rezidentního dje Pete Walka? Po delší odmlce jsou kluci zase tu s téměř vánoční akcí Steaming Xmas, jež se odehraje 17.12. v Defilé.
Thonyk: Po delším čase jsme zpět. Poslední díl party Steam byl opět velice úspěšný, zároveň ale dost náročný. Proto jsem udělal větší pauzu pro odpočinek a s tím dalším nijak významně nepospíchal. Měsíc se s měsícem sešel a mne zase začalo trápit svědomí jestli už nebylo čekání dost, k tomu se samozřejmě kupily ohlasy a poptávky po dalším díle. Docela spontálně se tedy zrodil nápad na vánoční komornější verzi party a vzniknul tak další díl pod názvemSteaming Xmas. Datum konání jsem stanovil na 17.prosince, kdy to bude bez jednoho dne přesně rok, co se uskutečnila premiéra tohoto mladšího a menšího dvojčátka oblíbené party Steam. Když to sečtu dohromady, bude to již 16. pokračování akcí z této série.

Jak už tomu u této party bývá, nejdéle trvalo vymyslet prostor kde vše uskutečnit. Ten ideální jsem pořád nenašel a snad ani nikdy nenajdu. Jako vítěz aktuálního výběru nakonec skončil multi prostor Défilé. Party se v něm poslední dobou nekonají, takže půjde opravdu o vyjímečnou příležitost ho za tímto účelem navštívit. Opět bude dosti upraven dle našich čím dál tím náročnějších požadavků. Můžete se těšit na dvě stage, tři bary a střeženou VIP zónu určenou pouze pro hosty a přátele party Steam. Chystáme do ní i nemalé pohoštění a to v podobě přísunu alkoholu zdarma.

Hudebně se celý večer již tradičně ponese ve dvou stylech a to hit & house & energy, který doplní odpočinkový happy houseový chill out. Jako exkluzivní host celé noci na hlavní stagi vystoupí se speciálním energickým setem legenda české taneční scény, sám velký dj LOUTKA! Doplní ho oblíbený rezident party Steam český hitovkový specialista Pete Walk a to jak v samostatném djském setu tak ve společném ping pongu s dalším hoste djem P@acem. I ten poté zahraje sám. Vše završí rodák z Kypru a na naší party často zvaný Bon Finix. Druhá stage se jmenuje příznačně HappyHouseRentals.com Chill Stage a to ze dvou důvodů. Jak proto, že se na ní bude hrát klidnější, chill outový happy house, tak také proto, že nejen tímto způsobem chci poděkovat za nemalou podporu party společnosti Happy House Rentals a její název je k tomu více než ideální.

Malou změnou u party bude vstupné. Oproti minulým dílům bychom rádi filtrovali příchozí na VIP a ostatní. Dříve bylo vše dotováno zdarma a mohli toho využívat jak naši přátelé a pozvaní hosté, tak ostatní příchozí. Nyní to pěkně rozdělíme na VIP, což budou opět osoby pro které tato party je bezvýdělečně pořádána a to jak naši přátelé, tak jejich přátelé, a všichni další kdo od nás obdrží pozvánku nebo budou napsáni na guestlist. Pro ně chystáme v rámci možností občerstvení v uzavřeném VIP prostoru formou přísunu alkoholu zdarma.

Hit & House & Energy Stage:
LOUTKA (Czech legendary superstar)
PETE WALK VS. PACO
Pete Walk (PeteWalk.com)
P@co (DjPaco.cz)
Bon Finix (BonFinix.com)

HappyHouseRentals.com Chill Stage:
Chris Chemist
(Tramix.cz), D.F.N.

Virtuální výstava nejlepších party fotek. Speciální ceny Piva, Vodky, Redbullu. V.I.P. zóna s pohoštěním pro všechny Steam friends! Nalaďte si oficiální pořad Vítův Tanec Live na Rádiu DeJay 99,7 FM v pátek 16.12.od 20.00 a sledujte bližší informace.

Start 20:00. Vstup 99 kč.
VIP GUESTLIST:
steaming@thonyk.com


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika