Relace Minimatica již dnes v 19:00

Relace Minimatica již dnes v 19:00

27. 07. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Měsíc červenec uzavře relace Minimatica tučnou nadílkou. Přečtěte si stručných pár řádků, kde vám řekneme o výběru do středečního vysílání.
Hned prvním tipem je věcička, která se vyznačuje využitím výborných živých nástrojů. Je jí skladba Vibra od producenta jménem Dave Aju. Ten si na výpomoc pozval The Sol Percussion Ensemble a vznikla z toho opravdu pozoruhodná záležitost. Vyšlo na francouzské značce Circus Company.

Směrem východně od Francie si podáme novinku z dílny berlínského producenta vystupujícím i pod přezdívkou Dapayk Solo. Od něj si dáme čerstvou skladbu Fawlty pod záštitou skvělého labelu Leena Musik.

Letní sound nesmí chybět ani v této epizodě. Postará se o to producent Gerem Barrios s jeho zpěvnou novinkou Novamo A Grabar na White Island rec.

S přibývajícími minutami přidáme i na tvrdosti. Jako první se o to postará Gaspar T s jeho basovým trackem Black Cat (Upfront rec.). Následně na to si zahrajeme britské producenty, kteří si říkají tempered DJs. V rámci toho vám představíme jejich horkou novinku The Greenhouse na jejich vlastní značce Manchester Underground Music. Velmi působivý aktuální zvuk.

Nejnovější epizodu relace Minimatica si budete moci poslechnout již dnes na vlnách minimalového kanálu rádia Digitally Imported (www.di.fm / minimal). Začátek je v 19:00 našeho času.

Set z minulého dílu stahujte ZDE

Dodal: Nikolaj Hiric, Minimatica
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika