Shotgun 2010: Hvězdy páteční noci

Shotgun 2010: Hvězdy páteční noci

02. 08. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Základní informací pro páteční program je již samotné rozdělení hudebních škatulek mezi open air stage a stan. Rovný beat a jeho malinko polámanější formy najdou místo pod střechou, když pod otevřeným nebem propukne drumandbassový rej.
Páteční noc patří především milovníkům rozlámaných beatů. O tom není pochyb. Největším magnetem budou kluci z ostrovů. Skvělý producent a především hypnotický uhrančivý komediant a bavič John B, vedle něj skvělý DJ Danny Wheeler, kterého doprovodí neoficiální královna ženského MCingu novozélandská Natalia Scott aka MC Tali, která před pár lety atakovala UK TOP 40 se singlem „Lyric on my lip“ ze stejnojmenného alba. Téhle trojici se budeme v následujících týdnech ještě věnovat. Slibujeme.

b complexZajímavým „koníkem“ pod pátečním nebem je objev roku u našich východních sousedů, B-Complex. Za touto zdravou „pilulkou“ se skrývá talentovaný producent a DJ Matúš Lenický, který vtrhnul na slovenskou scénu jako uragán a sázel kolem sebe remixy Horkýže Slíže, Hany Hegerové nebo Laca Lučeniče. Více než kvalitní omáčkou k těmto surovinám jsou X-morph, Ark se Skubanem a Peet, bez kterého by rozlámaný Shotgun byl spíš Shotgun rozbitý.

Z open air stage bude sršet energie a ve stanu bude koncentrovaně pekelně. Už jen jména těch, kteří budou přidávat pod kotlem a posluhovat hostovi, který je u nás zcela a úplně prvně, vytváří pot na čele… 3 live vystoupení v podobě Elektrabela, Dialecta a Mindhola doplní společný DJ set pořadatelského dua Mooris a Spyro.

efdeminTím vzácným hostem je německý producent Phillip Sollmann aka Efdemin. Precizností vyhlášený umělec, o kterém se ví, že s vydáváním své hudby nespěchá. Nechává jí uzrát a stále pracuje na každém detailu, dokud není absolutně spokojen. Jeho živá vystoupení balancují na pomezí jazzu, deep house, techna, minimalu a čert ví čeho ještě a předchází je pověst transdimenzionálních zážitků a blízkých setkání všelijakých druhů.
I k Phillipovi se ještě vrátíme a to osobně v rozhovoru a skrze recenzi jeho posledního alba “Chicago”.

Detailní informace k jednotlivým vystupujícím, linků na jejich stránky, odkazů na jejich sety naleznete pohromadě na stránkách festivalu www.shotgunfestival.cz.


Dodal: Monotype, Shotgun Festival
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHOTGUN 2010 BENEFICE

Sobota 11. 9. 2010 až Sobota 11. 9. 2010
Vystupují:
2K feat. Sweg Milky_Live Daho + Ginger Jeny Peet Skuban Spyro Elektrabel_Live Monotype Ark Zero Tomig Mooris Click Joe
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika