Hot Rain  v Paradise Clubu

Hot Rain v Paradise Clubu

05. 12. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Techsound.cz vám přináší ve spolupráci s Freefall Crew svou první oficiální a pravidelnou "electronic beats" party s názvem HOT RAIN. Mejdan s lehkým vánočním nádechem se uskuteční 17. 12. 2005 a to v prostorách Paradise Clubu (Prádelka) v Boskovicích a odehraje se hned na dvou stageích
Mejdan s lehkým vánočním nádechem se uskuteční 17. prosince 2005 a to v prostorách Paradise Clubu (Prádelka) v Boskovicích a odehraje se hned na dvou stageích - Techsound.cz main techno2schranz stage a 2nd Freefall progressive trance stage. Obě podia se mohou pyšnit vskutku nadupaným line-upem! Haedlinerem stage první bude výborný bavič a performer, člen výtečného bookingu Techanalitic Plzeň, vycházející hvězda brněnské halovky Apokalypsa a v prvé řadě skvělý dj s imageí bláznivého klauna, který se nebojí šáhnout i po pěkně tvrdých deskách spadajících do škatulky hardcore and schranz techno. Haedlinerem první stage bude mistr Dj HOME! Atmosféru večera podpoří techno a techelektro dj, který se mimo jiné podílí na organizaci open airu SunStorm a SnowStorm, Michael Scuberman (Techsound.cz) spolu s MC Igrou, zahraje také neméně kvalitní dj, který má zkušenosti i z velkých parties za hranicemi České Republiky, dj Lucasch, člen bookingu Strobe a organizátor parties Bay Day a Techno Tunes. Představí se též výtečný live act mistra Ambitecha (Exwired.org), dále v poměrně tvrdém a svižném techno2schranz setu dj projekt Reyka a Voodoo Pieta Bass Bastardz (Techsound.cz) a line-up první stage a vlastně celý večer zahájí domácí Mort´n (RedSun), dj, který svými sety dokáže vždy velmi mile překvapit.

Stage druhá přivítá stálici a dá se říct i vetrána české taneční scény, majitele obchůdku s vinyly, Fatal Records, a především výborného dje, kterým nemůže být nikdo jiný než RADAN MACH, který se tentokrát představí ve své progressivení poleze jako Edgar Degas. Radan je rezidentem party Sound of Ibiza, vystoupil v poslední době například na stejnojmenné stagei na Apokalypse Schranz Machine, pravidelně vystupuje v klubu 7.Nebe a má za sebou spoustu významných hraní, které spadají až do počátků parties v ČR (první Citadely a Apokalypsy, klub Sector, Fan Favorit). Jeho zúročené zkušenosti nasbírané mimo jiné i v Polsku, Maďarsku, Rakousku, Německu, Bulharsku, na Ukrajině a na Slovensku si můžete poslechnout právě na druhé stagei. Radana podpoří domácí Typhone, Voodoo Piet, T-Raidr a Bengi.

Party se rozjede v osm hodin navečer, skončí v pět ráno a plynule na ni naváže Hot Rain Afterparty, která bude pokračovat až do desáté hodiny ranní. Na Afteru zahrají Werty (Freefall), Sven Lucius (Freefall), Carlos a Voodoo Piet (Freefall). Celý večírek bude podpořen masivním zvukem (4kW hlavní stage, 1,5kW vedlejší stage), speciálními dekoracemi a určitě zajímavé budou i ceny na barech - mimo jiné 0,5l pivo Maestro za 16,- kč!!!

Další informace získáte na webpagei party na této adrese: http://hr.techsound.cz
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika