Sleduj tipy relace Minimatica

Sleduj tipy relace Minimatica

03. 08. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Do posledního letošního letního měsíce vcházíme s kupou nejnovějšího hudebního materiálu, který vám v plné kráse představí relace Minimatica. Svou pozornost můžete zaměřit na několik tipů, v jejichž rámci jsem pro vás byly vybrány následující povedené skladby.
Klubovou jedenáctku dnešní epizody otevírají němečtí pánové, které mnozí mohli již zaregistrovat pod jmény Findling & Lihab. Jejich nejnovější EP obsahuje 4 verze, z nichž jsem pro vás vybral skladbu Ol Times v typickém berlínském deep Øresundu od osvědčených producentů Till Von Sein a Chopstick. Celé EP naleznete na značce Soulfooled rec.

Pěkný úvod relace doprovází další výborný tech-houseový track od stejně neméně známého Francouze působícího v Berlíně a poznáte ho pod pseudonymem Shonky. Ten pro vás připravil jeho novinku Cluborama, která mu právě vyšla na známé francouzské značce Freak N Chic.
Letní tvořivé nálady v daném období převládají i mé hlavě. Ty jsem před pár týdny dal navenek a vznikla z toho příjemná groovy deep-houseového skladba Time For Relax. Samozřejmě pod mým pseudonymem Hyricz.

Přiznám se, že nejsem velký fanoušek předělávek verzí starých legendárních skladeb, ale v dnešní části jsem udělal tomu výjimku. Ta se týká velkého klubového hitu Schoeneberg, který pochází ze začátku 90-tých let. Tato skvělá věcička pochází z dílny německého veterána Mijka van Dijka, který v té době vystupoval pod projektem Marmion. Rok 2010 přinesl remake tohoto hitu v několika remixech, z nichž jsem pro vás vybral svěží remix od finského producenta Roberta Rodrigueze. Celý remixovaný pack vyšel na labelu Grand Casino.

Jako poslední tip dnešní relace vám přináším veselou ulítlou skladbu Patty Sue, která pochází od projektu Andhim. Vychází u vydavatelství Sunset Handjob.

Nejnovější epizodu relace Minimatica si budete moci poslechnout již nejbližší středu na vlnách minimalového kanálu rádia Digitally Imported (www.di.fm / minimal). Začátek je v 19:00 našeho času.

Set z minulého týdne stahuj zde

Dodal: Nikolaj Hiric, Minimatica
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika