Tak jak bylo v Roxy na narozeninách?

Tak jak bylo v Roxy na narozeninách?

05. 12. 2005  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
To bychom nebyli my, kdybychom opět někoho nevyzpovídali, jak si užil narozeniny v Roxy. Tentokrát jsme vybrali dje Paca, kterého můžete nejčastěji potkat na after párty Studia 54, kde za gramci doslova řádí jako drak. Podle tohoto interview si o něm uděláte určitě hezký obrázek zcela normálního člověka :o)
Proč sis vybral právě tuhle akci?
Nevybral, byl jsem přepaden, svázán a unesen. Únosci byli dost krutý. Měl jsem zavázané oči, takže jsem nemohl vidět kam mě vezou a abych se náhodou nezorientoval, nalejvali do mě pomocí kovového trychtýře od benzínu vodku.

Co tvé první dojmy, když jsi přišel?
Značně dezorientovaného mě zbavili pout a pásky z očí až v prostoru, který mi byl známí, ale mátlo mě kolik je tam lidí.

Co druhý dojem a co jsi celý večer kalil?
Byl jsem zmaten. Opravdu jsem byl v Roxy a to co jsem viděl bylo fakt úžasné. Po dlouhé době opět rozjeté mejdlo tak, jak je to možné jen v Roxy. Rozpoznávací bod jsem zvolil u baru, kde jsem stále zmatený, rozčarovaný a značně unavený, pořvával na barmanku aby mi tu vodku nelila do krku trychtýřem.

Máš nějaký zážitek z večera, na který si ještě vzpomeneš?
Nebyl jsem sám. To v žádném případě. A mlha, mlha byla veliká. Ta nádherná barmanka má teda páru, když mě odtáhla až k sobě domů. Do hajzlu, je to barman. Au …

Navázal jsi nějaké nové známosti? :o)
Ne dobrovolně. Možná toho bylo víc, ale rozhodně ne dobrovolně.

Je něco, co ti na akci vadilo?
Vadilo mi, že mě únosci pořád někam odváželi. V jednom momentu jsem stál u rozpoznávacího bodu (baru) spokojený a v tom jsem se houpal na nějaké lodi a zase zpátky. To mi teda vadilo dost.

Splnila akce tvé očekávání? Který dj se ti líbil a který třeba i ne?
Únos to byl fakt neočekávaný, takže dobrý. DJś nemohu hodnotit to je jasné, ale určitě to nemohlo být super, protože jsem nehrál já. To je jasný.

A co bylo po? After, spánek nebo něco jiného?..
Pamatuji si jen takový divný tlak někde v zádu a neznámé prostředí. Nějaký byt. Spakoval jsem se i s tím voknem a bral jsem první tágo se slovy, klidně tam dej turbo, hlavně ať už jsem doma.

Pokud bys chtěl/a k akci ještě něco dodat, prosím, zde je tvůj prostor
Jestli to čteš, ty víš, tak mi nevolej a ani se ke mně nehlaš. Nechci tě už nikdy vidět.

www.djpaco.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika