Toca´s Miracle live na další Miami party

Toca´s Miracle live na další Miami party

10. 08. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
John Culter vás zve do klubu SaSaZu na druhé vydání Miami party! Jako exkluzivní host se představí Coco Star, zpěvačka z projektu Fragma, jejíž hlas stojí za úspěšným megahitem Toca´s Miracle, který zazní 22.10.2010 v největším pražském klubu.
Po úspěšné premiéře, kam vás přišlo více jak 1500, stavíme laťku opět o trochu výše. Zapomeňte na módní přehlídky a další vsuvky. Tuhle party opět tvoříte VY sami. Propracované dekorace, posílená zvuková i světelná technika a samozřejmě SHOW, to je to hlavní, co vám John Culter s hosty nabízí. O tom je MIAMI!



Britská zpěvačka Coco Star (také jen Coco) se do širšího povědomí dostala už v roce 1997 jako vokalistka hitu I Need A Miracle, který se vyšplhal na první příčku hitparád hned ve 14 zemích.

Během kariéry prošla Coco mnoha hudebními projekty. Začínala v drum and bassovém prejektu Sublove (1992), později znám jako Way Out West (Nick Warren a Dj Jody). Její hlas zaujal i hvězdy jako Massive Attack, Tricky, Dj Crust, 3PM nebo Presh 4. Další spolupráce se nesly na vlně britské garage scény a různých houseových projektů. Velice úspěšný byl track It Ain´t Enuff. V roce 1997 ji požádal o nazpívání duetu Brian Harvey (East 17) pro club mix skladby Do You Still (Artful Dodger). Mezitím pokračovala dlouhodobá spolupráce s Robem Daviesem, autorem např. hitu Can´t Get You Out Of My Head napsaným pro Kylie Minogue.



V roce 2000 přišla spolupráce s německým elektronickým projektem Fragma. Výsledkem byla úspěšná skladba Toca´s Miracle, kterému Coco propůjčila nejen hlas, ale i podstatnou hudební část z původní skladby I Need A Miracle. Jen v roce vydání se prodalo ve Velké Británii na 400.000 kopií singlu. Rok 2008 přinesl další úspěšný remix Toca´s Miracle, který jen potvrzuje, že Toca´s Miracle je pravidelně právem zařazována mezi největší taneční hymny.

Po rok a půl dlouhém tour napříč Amerikou si Coco vybudovala početnou základnu příznivců i v zámoří. Vystupovala na prestižních akcích po boku hvězd jako JAY-Z, Nelly nebo Li´l Kim.

Taneční scénu však Coco nikdy neopustila. Naopak pokračuje v psaní a skládání a vedle Gerry Halliwell (Ex-Spice Girls) má za sebou i spolupráci s AXWELLEM z aktuálně nejžádanějšího housového projektu Swedish House Mafia.

http://www.johnculter.com
http://www.myspace.com/cocomusicuk/
http://www.sasazu.com
http://www.miami-party.cz


Dodal: Petr Tajčman, LIVE61
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MIAMI

Pátek 22. 10. 2010
Vystupují:
Fragma, Coco Star, John Culter
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika