Představujeme holandský Time Warp

Představujeme holandský Time Warp

11. 08. 2010  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
Legendární Time Warp se po roce opět vrací do Holandska, kde 4. prosince oslaví malé jubileum svého působení. Akce se zde bude konat již potřetí, což potvrzuje velkou oblíbenost této značky i za hranicemi Německa, kde se tento event tradičně koná již šestnáctým rokem.
Třetí ročník holandského Time Warpu přináší nejen zajímavá a nová jména v line upu. Změnila se i lokace eventu, který se bude letos konat v Sporthalle Zuid v Amsterdamu. I zde můžete opět očekávat tisíce návštěvníků z celé Evropy, čtyři velké scény a perfektní soundsystém.

vath

V line upu holandského bratříčka samozřejmě nesmí chybět tradiční headliner Sven Väth. Mezi další zajímavá vystoupení bude dozajista patřit live act Guie Boratta nebo undergroundověji ladění Soundwell District. V Amsterdamu budou zastoupeny i domácí barvy v zastoupení Holanďanů Speedy J nebo Steva Rachmada.

Jednou z největších lahůdek je zařazení Laurenta Garniera a jeho nového live projektu L.B.S. Dále stojí za zmínku Luke Slater, který naopak opráší svůj Planetary Assault Systems.

Line Up:
Sven Väth
Loco Dice
Marco Carola
Karotte
Chris Liebing
Speedy J.
Steve Rachmad
Matthias Tanzmann
Dixon
Darko Esser
Daniel Sanchez
Sandwell District
Joey Daniel
Olivier Weiter
Pete Bandit & Jason Shae
Laurent Garnier presents L.B.S – LIVE
Gui Boratto – LIVE
Planetary Assault Systems – LIVE
Arjuna Schiks - LIVE

www.time-warp.de
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TIME WARP HOLLAND

Sobota 4. 12. 2010
Vstup: www.time-warp.de
Vystupují:
Sven Väth, Loco Dice, Marco Carola, Karotte, Chris Liebing, Speedy J., Steve Rachmad, Matthias Tanzmann, Dixon, Darko Esser, Daniel Sanchez, Sandwell District, Joey Daniel, Olivier Weiter, Pete Bandit & Jason Shae, Laurent Garnier presents L.B.S – LIVE, Planetary Assault Systems LIVE, Arjuna Schiks LIVE
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika