Kompilace 21 let labelu Gio – Gio

Kompilace 21 let labelu Gio – Gio

01. 09. 2010  |  Autor: Martinez  |  Komentáře (0)
Již pěknou řádku let funguje Britské hudební vydavatelství Gio – Gio. To je známé především pro svůj vliv nejen v hudebním průmyslu, ale i na poli módních novinek. K příležitosti 21 let působení této značky vyšla na dalším Britském labelu Toolroom kompilace s názvem 21 Years Of Gio-Goi o kterou se postaral Mark Knight a Graeme Park.
Label byl založen v 80. letech minulého století a po menším úpadku byl opět přiveden k životu v roce 2005. Celá kompilace byla namixována, jak již bylo zmíněno výše, DJi Mark Knight a Graeme Park. Park, jakožto jeden z pionýrů počátku house music v Chicagu, Detroitu a New Yorku v 80. letech, si vzal na starosti část první, která mapuje hudební tvorbu od roku 1989 až 1999. Je potřeba říci, že celá kompilace je dělaná jako jakási retrospektiva největších a nejznámějších tanečních hitů z této doby, kdy každý track představuje největší hit dle názoru samotných umělců. Ve výběru Graeme Parka tak můžeme slyšet songy od umělců jako jsou Joey Negro, DJ Sneak, Jamie Lewis & Nick Morris, Inner City a mnoho dalších.



O druhou část, která mapuje tvorku od roku 2000 do roku 2009 se postaral sám majitel Toolroom records Mark Knight. Ten do svého výběru zařadil tracky od umělců jako Xpress 2, Deadmau5, Kings Of Tomorrow a také své počiny na kterých spolupracoval s D. Ramirez a Funkagenda.

Jak již bylo řečeno, kompilace vyšla pod záštitou vydavatelství Toolroom a to 26.7.2010. K dostání je jak v mp3 formátu, tak na dvou CD.

Více informací na stránkách Toolroom records http://www.toolroomrecords.co.uk/ nebo Goi-Goi http://www.gio-goi.com/uk/.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika