Acapulco a křest  DVD Luccy ve Fabricu

Acapulco a křest DVD Luccy ve Fabricu

07. 12. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Už tento pátek 9.prosince přiveze DJane Lucca na svou rezidentní noc ACAPULCO do Fabricu své zbrusu nové DVD, která tamtéž i pokřtí. Co vše toto nové DVD obnáší se dozvíte v tomto článku...
Už tento pátek 9. prosince přijede do Fabricu na svou rezidentní noc ACAPULCO naše nejpopulárnější DJane LUCCA. Tentokrát přiveze pokřtít své zbrusu nové DVD a těšit se můžete i na „projekt roku 2005“ Southeast v jejich live představení! Dalším lákadlem bude místní dvojice Roman Hyde s Miss Renny a DJ Andrea Frame. O tom, že se bude hrát špičkové techno není pochyb. Přijďte se tedy také pobavit a prožít si noc plnou nespoutané energie v klubu Fabric!

DJka Lucca je v současnosti nejpopulárnější východoevropskou djkou a producentkou.Tento rok vystoupila na řadě velkých světových festivalů a obsadila velmi pěkné 183. místo v anketě britského časopisu Djmag, této ankety se zúčastňuje několik tisíc světových djs.Letos Lucca nahrála své první oficiální DVD, které vydává na svém labelu Acapulco Records.DVD bylo natáčeno s použitím nejmodernější techniky, natáčelo se na 9 kamer a zvuk má parametry 5.1 (tzv. surround).DVD se natáčelo na jednom z největších tuzemských festivalů – na festivalu Hradhouse v srpnu 2005.

Kromě setu Luccy, DVD obsahuje také sety hostů jejího podia a to Cristiana Varely, Davida Squillace a Dje Felipeho. V menu naleznete také sekci o festivalu samotném, o cestě djky na holandský festival Dance Valley a velmi zajímavé rozhovory s Carlem Coxem,Chrisem Liebingem, Umekem, Valentinem Kanzyanim a Marco Baileym, ve kterých se tito djs vyjadřují k její hudební kariéře.DVD je opatřeno doprovodným CD a spolu s tímto nosičem vytváří kompaktní obraz o jedné z nejúspěšnějších elektronických umělkyň dneška a zachycuje unikátní atmosféru festivalu Hradhouse.


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika