Modern Primitives s headlinery Kabuto & Koji

Modern Primitives s headlinery Kabuto & Koji

05. 09. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Přední producenti Střední a Jižní Ameriky, jejichž releasy vydávají renomované světové labely jako jsou například Cocoon, Get Physical, Global Underground, Supernature nebo Fabric – Kabuto & Koji se vůbec poprvé představí v České republice na premiérovém eventu dje Trávy – Modern Primitives.
O kvalitách těchto kostarických umělců plujících na vlnách tech-minimalu a tech-housu se můžete přesvědčit na vlastní kůži poslední zářijový pátek. O support se postará již zmiňovaný rezident dj Tráva a dj Subgate.



První díl zbrusu nové noci dje Trávy – Moder Primitives bude opravdu ve velkém stylu! 24.9. zamíří do nově zrekonstruované Roxy opravdová lahůdka v podobě osobitého producentského dua Kabuto & Koji, které můžeme právem označit za zástupce mladé producentské krve a jehož počiny vydávají přední světové labely jako je například Cocoon, Get Physical nebo Global Underground.

Díky svému originálnímu soundu se Kabuto & Koji pravidelně představují v předních světových klubech a na parties, mezi které patří například světově uznávaná Winter Music Conference, festival Sonar, berlínský Watergate a celá řada festivalů po celém území Jižní, Střední a Severní Ameriky.



O support těchto tech-minimalových kouzelníků, jejichž pražské vystoupení bude stát rozhodně za to, se postará dlouholetý rezident klubu Roxy a legenda domácí scény dj Tráva a talent posledních let – dj Subgate!

www.roxy.cz
http://www.facebook.com/event.php?eid=130061870370644&ref=ts

Dodal: Ondrej Golis, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MODERN PRIMITIVES

Pátek 24. 9. 2010
Vstup: 150/200
Vystupují:
Kabuto & Koji, Tráva, Subgate VJ: Spectravision37
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika