První mezinárodní radiofestival

První mezinárodní radiofestival

06. 09. 2010  |  Autor: Martinez  |  Komentáře (0)
Zajímavá událost probíhá v těchto dnech ve švýcarském Curychu. První mezinárodní radiofestival, na kterém se prezentuje více jak 20 světových radiových stanic. A o tom, že se hned při prvním ročníku máme na co těšit, si můžete přečíst v následujícím článku.
Událost, která nemá v historii elektronické hudby obdoby a rozhodně originální nápad. Tak by se dal ve zkratce popsat první světový radiofestival. Ten od neděle 5.9.2010 do soboty 11.9.2010 probíhá ve švýcarském městě Curych.

Organizátoři celého festivalu vybrali motto: „Listen to how the world sounds“. Jak již bylo řečeno, na festivalu mají své zastoupení radia z celého světa a vy si tak můžete vychutnat undergroundovou hudbu například z Číny, Ruska, Kanady, Španělska, Indie, Izraele, Německa, Anglie, Francie, Keni, Švýcarska a mnoho dalších zemí. Všichni se sjeli do Curychu, kde v malém baru předvádějí své umění, živě a rovnou celému světu. Pakliže byste i vy chtěli vyrazit do Švýcarska a na vlastní oči a uši vidět a slyšet, jak takový festival vypadá, máte možnost. Bar je otevřen každý den po dobu konání festivalu od 17 hodin i pro širokou veřejnost.

A co by to bylo za festival bez pořádných parties? Ty jsou pro vás nachystány každý večer a samozřejmě, že také budou přenášeny živě. Těšit se tak můžete na Shanghai Night, Berlin Night, New York Night, Moskau Night, London Night a o closing party se postará Ibiza Night.
Více o samotném festivalu se můžete dočíst na http://www.internationalradiofestival.com a zde samozřejmě naleznete i odkaz na živé vysílání. Doufejme jen, že premiérový ročník nebude tím posledním a my si budeme moci tuto hudební událost vychutnat každoročně.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika