Aplikace Clubbing TV pro mobilní telefony

Aplikace Clubbing TV pro mobilní telefony

07. 09. 2010  |  Autor: Martinez  |  Komentáře (0)
Clubbing TV, první a jediná televize běžící 24h denně zaměřující se na klubovou hudbu, se sídlem v Paříži, oznámila spuštění nové aplikace pro vaše mobilní telefony. Nyní se tak budete moci kdekoliv a kdykoliv pomocí vašeho mobilu připojit a sledovat záznamy z parties, rozhovory s djs, videa ze zákulisí a mnoho dalšího.
Milovníci taneční hudby, djs a nejluxusnějších klubů tak mají vůbec poprvé možnost sledovat to, co bylo do teď možné pouze na PC a s připojením na internet. Televize se také soustřeďuje na speciální relace z hlavních světových měst showbusinessu jako je New York, Paříž, Londýn, Tokio, Miami nebo Ibiza. Těšte se na rozhovory s djs kdekoliv a kdykoliv budete chtít. Nová aplikace umožní sledování Clubbing TV na všech známých mobilních telefonech a operačních systémech jako je iPhone, iPad, Android, Nokia a Blackberry. Budete mít možnost také sledovat kompletní záznamy z nejznámějších hudebních festivalů jako Amsterdam Dance Event, Juicy Beach Miami, Barcelona Summer Week nebo Hikkaduwa Beach Festival. To vše, den po dni, přímo ve vašem mobilu.

iphone

Diváci se rovněž mohou těšit na speciální relace předních světových djs jako Carl Cox, Roger Sanchez, Armin van Buuren, Benny Benassi a Paul Oakenfold nebo na Defected Clubland Adventures s Axwellem, Bobem Sinclarem a Groove Armadou. Chybět nebude ani pořad věnovaný nejznámějšímu party ostrovu na světě, a sice Ibiza Fun Times. Tyto pořady nebudete diváci moci vidět nikde jinde, jen na Clubbing TV.

A cena? Věřte nebo ne, ale celá aplikace je dostupná zdarma, a sice na adrese: http://www.yamgo.mobi/clubbing-tv. Nezbývá, něž dodat: příjemnou zábavu vážení diváci.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika