Sander van Doorn se vrací na Transmission

Sander van Doorn se vrací na Transmission

15. 09. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po obrovském úspěchu na loňském vydání se na Transmission – Future Cities opět vrací oblíbenec domácího publika, skvělý holandský producent a dj Sander van Doorn, který se stejně jako Markus Schulz pyšní umístěním v první desítce TOP 100 DJs časopisu DJ Mag.
Svoji kariéru nastartoval díky remixu písně „Message In a Bottle“ od The Police. Kromě jiného má také vlastní radiovou show na rádiu DI.FM. Sander svou kariéru odstartoval v šestnácti letech a za poslední pár let se vypracoval z téměř neznámého jména na světoznámou DJskou superstar známou nejen v Nizozemí, ale také po celém světě. To vše díky svému talentu a obětavosti. Za svou krátkou kariéru stihl roztančit tolik tanečních parketů, prodat nezpočet tracků a vyhrát několik cen, což se nepodaří většině DJů za celý život.



Není to, ale jen solová produkce, která Sandera proslavila, ale také jeho bootlegy a skvělé remixy. Za zmíňku stojí oficiální předělávka singlu „Spaceman“ slavných The Killers, či předělávka od legendárních Depeche Mode. Nesmíme opomenout ani fantastickou kolaboraci s umělci jako jsou Marco V, který je zároveň Sanderovým učitelem a kamarádem. Z poslední spolupráce můžeme například uvést skladby „Organic“ a „What Say“. Evropský hit Robbieho Williamse „Close My Eyes“ se dlouhou dobu držel v European Top 20 hitparádě. Kromě své masivní produkce hraje také každý rok pro více než miliony clubberů po celém světě a headlinuje velkým eventům jako Sensation, Global Gathering, Trance Energy a Mysteryland. Neopomeňme také jeho rezidenturu na noci Cream v klubu Amnesia na Ibize, a také jeho projekt s chytlavým názvem Dusk Till Doorn. Dusk Till Doorn jste již mohli vidět například v létě v klubu Eden na Ibize, či pravidelně v londýnském klubu Ministry of Sound, o kterém říká, že je jeho spirituálním domovem. Zde vystupil například s DJs jako jsou Simon Patterson, Jon Rundell, Chris Lake či David de Valera. Pokuď tedy máte rádi Sandera a budete mít někdy cestu Londýna, určitě si nenechte tuto skvělou akci ujít.

Sander je také velmi vděčný svým fanouškům a snaží se jim dát vše zpět, jak jen to jde. V roce 2006 rozjel radiovou noc a dal svým posluchačům možnost slyšet ho ať je kdekoliv. Jeho radiová show se vysílá již třetím rokem, a je určená převážně stylům jakou jsou Techno, Trance a Progressive.

www.sandervandoorn.com

Dodal: Pavla Mariková, United Music
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANSMISSION

Sobota 6. 11. 2010
Vstup: od srpna 1 090,- , konečná cena 1 390,- VIP 3 500,-
Vystupují:
Sander van Doorn, Markus Schulz, Simon Patterson, Andy Moore, Boom Jinx, Jaytech, W&W, Vision Impossible
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika