Traband -  křest CD a DVD - 10 let na cestě

Traband - křest CD a DVD - 10 let na cestě

09. 12. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Kromě křtu CD a DVD je tento koncert výjimečný ještě jednou skutečností.Jedná se na určítý čas o poslední koncert Trabandu. Tímto posledním koncertem v pražském klubu Roxy skupina Traband uzavře svou 10tiletou nepřetržitou koncertní jízdu takže 21.12.2005 v Roxy..
Program bude bohatý a začíná už v 18 hodin.Vánoční nadílku odstartuje v 18 hodin DJ Gadjo blokem videoklipů, od 19 hodin pak propukne živá "dechnopárty" Trabandu, která bude v průběhu večera zpestřena vystoupením vzácných hostů - skupinou Ještě jednou se vrátíme, což jsou dámy z bývalé kapely Zuby nehty.Traband zahraje písně ze všech svých čtyř řadových alb a pokřtí své páté,nejnovější. Jde o záznam živého koncertního vystoupení, který na CD a DVD vychází pod názvem "10 let na cestě" u vydavatelství Indies. Nátáčelo se letošní rok v Páláci Akropolis, 23. června a na vystoupení zazněly písně z celé historie skupiny Traband.

Příští rok se Traband koncertně odmlčí a načas zaparkuje, aby se porozhlédl po nových inspiracích a připravil nový koncertní program.Nabízí se otázka, jestli není škoda odcházet nyní, když traband "stoupá"?"Odmlka přichází v pravý čas", říká Jarda Svoboda a má v tom jasno "ono u nás už není kam dále stoupat - jedině snad v komerčních žebříčcích. Ale já nechci udržovat v činnosti kapelu, která hraje kvůli kšeftu. Budu raději,když budeme hrát z vnitřní potřeby a kvůli nutkání něco sdělit nebo někoho pobavit. Úspěch a peníze jsou skvělý, ale když si to člověk nepohlídá, chytí se do pasti."

Ostatní koncerty Trabandu:
9.12. - Dobříš, Kulturní dům
10.12. - Liberec, KÚD
13.12. - Znojmo, hospoda Na Věčnosti
14.12. - Kyjov, MKS
15.12. - Brno, Musilka
16.12. - Pardubice, Ponorka
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika