Marthen Mixer k Apokalypse

Marthen Mixer k Apokalypse

11. 12. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Ten kdo bude mít opravdu dost tvrdého techna a pekelného shranzu, má ještě druhou možnost. Pod záštitou Sound Of Ibiza crew jsem zvolili na druhou stage velmi energický prolnutý trance. Kde vystupí i DJ Marthen Mixer..tady máte s ním rozhovor..
1. Ahoj Martine, začneme trošku netradičně. Právě ses vrátil z Pakistánu, tak jak bylo?
Ahoj. Bylo tam nádherně a hlavně teplo :-)) Celé je to dost nepopsatelné, to se musí zažít. Tam je všechno jinak. Hromady zážitků, které si ještě musím v sobě urovnat. Mám v sobě od tam hodně hudební inspirace, která teď musí ven :-)

2. Jsi hodně všestraný člověk. Kapela, moderátor, DJ. Zkus nám ke každému něco povědět.
Je to všechno pořád o muzice. A o štěstí tu muziku a věci kolem ní dělat. Nejde to od sebe až tak moc oddělovat, je to muzika, muzika, muzika.

3. Na Apokalypse jsi ještě nehrál. Co si od toho slibuješ?Navštěvuješ vůbec tento typ akcí?
To se zeptej po hraní, co jsem si před ním sliboval :-)) Rozhodně se těším.Když je čas, tak navštěvuji. Akorád se většinou díky hromadě znamých moc z backstage nedostanu.

4. Jak to máš vůbec s kapelou. Letos to byl samý festival, pokud se nemylím.
Pořád někde hrajem. Teď ještě 5 koncertů do konce roku a nastává pauza. První větší po sedmi letech. Letos jsme byli hodně na cestách v cizině, hromady festivalŮ, což je super, ale zmáhá to. Je to dar, takto jezdit s muzikou, potřebujeme však čas a klid na napsání čtvrté desky. A taky na naše přítelkyně ;-)

5. Letošní léto bylo hudebně BIG.Co bylo pro Tebe to NEJ?
Elektrochemie lk. Úžasný koncert. Takové zjevení úplně z jiného světa. Už aby tady byli znova.

6. Budeš hrát na progressive-trance flooru, ale vím že Tvůj záběr je trošku jinší. Takže, copak si střihneš tento večer?
Oblíbený progressive říznutý elektrem :-) Do února ještě daleko, kdo ví, jaké desky se do té doby v kufru objeví :-)

7. Co produkce, nechystáš se rozvířit trošku elektronické producentské vody?
No, jsem spíše věčný chystal :o))) Naštěstí, díky pauze s kapelou, bude konečně čas na dokončení rozdělaných věcí. Dodělávám si jingle a podkresy pro TUC TUC, to byl velký impulz zase něco dělat. Z Pakistánu mám nějaké samply, z těch taky něco vzniká. Mezi svátkama natáčím zpěvy a fráze s jednou MC, které použiji jako samply k deskám. A od začátku ledna budu dodělávat skladby jednoho brněnského dj. Je toho dost, konečně je na to reálně čas :-)

8. Tvůj mix se objevil i v Xmagu. Měl celkem úspěch. Je to tak?
To už je nějaký měsíc. Byl to „Next Week“, ktery se tehdy stal demem měsíce. Tenkrát jsem to točil v hodně temném a blbém období, které se pak stalo ještě temnější. A všechno se to v tom setu odrazilo. To období už je naštěstí nevratně pryč, ale ten pocit v te nahrávce zustal...

9. Říká Ti něco jméno Marc Marberg, popřípadě německý label Euphonic?
Řiká :-) Ale je to spíše do trance jak progressiv. Vím, že mu tam teď někdy vyšla další deska.

10. Budeš pravdepodobně hrát až k ránu, doufám že se rozparádíš jak na Silvestra 2004 ve Flédě. Pamatuješ ještě? A co letošní silvestr?.
To byl hooooodně nezapomenutej silvestr. Jeden z nejlepších mejdanů co jsem zažil. Taky to končilo kolem půl desáté ráno, a to jenom díky tomu, že muselo. Jinak by to snad jelo až do dalšího dne. To co se tam dělo, tak od tří hodin dál, byl totální mazec :-) Uplně neuvěřitelná atmosféra, tancoval úplně každej
Letošní silvestr hraju opět na Flédě!! A bude to ještě ukrutnější jak loni..

11. Děkuji za rozhovor a budem se těšit na únorové Apokalypse!
Díky :-)


Set Marthena ke stažení zde

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika