Premiéra Climaxu v nové Roxy

Premiéra Climaxu v nové Roxy

21. 09. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Chris Sadler a jeho první poprázdninový Climax se koná již tuto sobotu.  Na nový díl do nové Roxy si pozval Josepha Kariho a Sajmona, kteří jsou již léta základními stavebními kameny taneční scény na severozápadě Čech.
První Climax v nové Roxy slibuje pořádnou dávku taneční hudby v celé její pestrosti. Po boku rezidenta vystoupí Joseph Kari a Sajmon - djové a promotéři, kteří už řadu let pořádají mejdany v Kadani, ovšem se svými sety objeli nejeden významný klub v ČR.



Joseph Kari, vlastním jménem Josef Karička, pochází z malého městečka na severu Čech, Klášterce nad Ohří. Působí na taneční scéně od roku 2001. Začínal organizováním svých menších parties spolu se svými přáteli pod názvem Clubbers house night´s.

Tato noc si postupem času získala své příznivce a díky tomu se stala residentní nocí v Kadaňském tanečním clubu Music bar Liďák, kam si zvali českou dj´s elitu, za zmínku stojí např. : Dj Michael Burian, Dj Tráva, Loutka, Dj Chris Sadler, Dj E- lite, Dj Lucas Hulan, Dj Laydee Jane, Dj Dan Coley, Dj Roman Rai, Dj Pete Walk, Dj Subgate, Dj Asad Rizvi, Dj Nathan Coles, Dj Roland van den Toorn, Dj Joel Einhorn, Dj Schwa.

Hrál též v pražských clubech: Roxy, Chapeau rouge, Pekelnej bar, Central station, Prdel. V současné době Joseph Kari spolupracuje s Dj Sajmonem na jejich rezidentní party, která se koná každý měsíc v Music Baru Lidák. Současně se také věnuje vlastní tvorbě.

Jeho sety jsou plné precizních mixů od melodického deep-house, tech-house, minimalu, či progressivu. Vždy se snaží, aby jeho sety byly zvukově rozmanité a něčím ojedinělé.

Dodal: Ondrej Golis, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CLIMAX

Sobota 25. 9. 2010
Vstup: zdarma
Vystupují:
Chris Sadler, Sajmon, Joseph Kari VJ: Martin
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika