Free Mondays ve znamení Revivalu

Free Mondays ve znamení Revivalu

11. 12. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Free mondays s datem 12. prosince proběhnou v režii revival kapely Decline, která obdivuhodně věrně hraje skladby slavných The Cure a Depeche Mode. Takže fandové těchto kapel hurá do Roxy.
Decline původně vznikli jako revival kapela The Cure v roce 1990 pod názvem Deep Decline. První čtyři roky formovali sestavu, zkrátili název na Decline a nakonec připravili program čistě z vlastních skladeb, což se nakonec ukázalo jako špatný tah, především protože je lidé měli spojené s jejich revival repertoárem. Na koncerty přestalo chodit publikum, kapela se postupně rozpadla.

Po nějaké době se dali zakládající členové opět dohromady a sestava se časem opět měnila; za vrchol Decline by šlo považovat období mezi roky 1999 až 2001, kdy kapela slavila úspěchy s hity Den se otočí (po dva týdny 4. nejhranější skladba v ČR) a Až budu velkej. V roce 2001 však band neunáší další názorové konflikty mezi členy a dochází k dalšímu konci.

V listopadu téhož roku si však bývalí členové k desátému výročí od založení kapely nazkoušeli staré skladby od The Cure na "vzpomínkový koncert Deep Decline – The Cure revival", do kapely se vrátili bubeník Jerry Žák a klávesák Boris Vostrý, a protože se jim vzpomínkové vystoupení líbilo, rozhodli se pro radost pokračovat jako Deep Decline. A takto se to opakuje každý podzim a zimu v letech 2002, 2003, 2004 a nejinak tomu bude i letos, například právě na Free mondays.

Po revival koncertu Deep Decline, zahrají Depeche mode djs ty největší hitovky z konce 80. a začátku 90. let. Nenechte si ujít poslední koncertní Free mondays tohoto roku, vstup zdarma, začátek 20:00!

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika