Darren Tate headlinerem party SoulGate

Darren Tate headlinerem party SoulGate

04. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po letní pauze začíná nová klubová sezóna a s ní se ke slovu opět dostává SoulGate. Po červnové edici v brněnském klubu Perpetuum se edice přesouvá zpět do klubu Favál, kde se 15.10.2010 roztočí v pořadí už páté pokračování této pravidelné brněnské noci tentokrát s headlinery Darrenem Tatem, Benem Goldem a ReOrderem. Dnes také startujeme soutěž o 10 vstupů na tuto akci.
Hlavním hostem je Darren Tate, narozený v Londýně. Darren disponuje dlouhou a bohatou hudební kariérou, kdy se jeho první střetnutí s hudebním světem datuje do 80-tých let minulého století, avšak za počátek kariéry by se daly označit roky 2000 / 2001, kdy zakládá vlastní hudební nakladatelství Mondo Records, které patří mezi první vydavatelství ve Velké Británii zaměřené na trance, hard a progressive house.

Do povědomí lidí se zapsal hlavně skladbou Let The Light Shine In, vyprodukovanou v kolaboraci s Jono Grantem (z formace Above & Beyond). Mimo této spolupráce tvořil také s Judge Julesem a jeho ženou pod hlavičkou projektu Angelic (skladby It's My Turn, Can't Keep Me Silent, Stay With Me) nebo pod aliasy Jurgen Vries (The Theme, The Opera Song (Brave New World), Wilderness), Orion (Eternity, See Me Here, New World) a v neposlední řadě DT8 Project (Destination, Hold Me Till The End, Beyond Euphoria). V roce 2007 vydává s projektem DT8 album - Perfect World, označený za nejlepší elektronické album roku. Nesmíme také zapomenout na serii alb Horizons naditou hity, které v letech 2005/2008 připoutali pozornost takových jmen jako Armin Van Buuren nebo Gareth Emery a Above & Beyond. A obsahující také skladbu "Dark Skies" nahranou ve spolupráci s Českým Národním symfonickým orchestrem. Za tento počín si vysloužil cenu od IBLA foundation pro význačné hudebníky.



V pořadí druhým zahraničním hostem je 25 letý Brit Ben Lawson, známý hlavně pod aliasem Ben Gold. Ben se řadí mezi novou generaci mladých a talentovaných djů. Na svém kontě má mnoho producentských úspěchů (např. skladby Sun Stroke, Today, Life, Rollcage, Profile). Remixoval také mnoho producentů a skladeb (Alex M.O.R.P.H. & Van Eyden – I love Trance, Ashley Wallbridge – Faces, Jochen Miller – Brace Yourself). A jako DJ se představil na mnohých světoznámých eventech jako je Sunrise Festival v Polsku, The Fresh Squeezed Festival v Los Angeles (USA), Garuda at Sankeys (UK), Twisted ve Vancouveru (Canada) anebo Slinky at The Opera House (UK). Jednou do měsíce si ho také můžete poslechnout na nejlepším trancovém radiu Afterhours.fm, kde má svou pravidelnou 2hodinovou show.



Posledním hlavním hostem je DJ, producent a spoluzakladatel labelu Silent Shore Records, který má za sebou působení v mnoha koutech Evropy. Je jím Slovák pocházející z Martina, Tibor Tomečko aka ReOrder. Svoji kariéru nastartoval kolem roku 2004 a od té doby se stihl představit po boku DJs jako John O'Bir, Lange, Mike Koglin, Stoneface & Terminal, Filterheadz, Bjorn Akesson a dalších. Za sebou má i pobyt na Britských ostrovech, odkud se později přestěhoval do Prahy aby se nakonec mohl s nově naditými zkušenostmi vrátit do svého rodiště na Slovensku, kde působí doteď. Jako producent má na svém kontě mnoho úspěchů, at už jsou to koprodukce (Eddie Sender – Universum, JayCan - Come With Me To Varanasi, Dave Deen – Pure) anebo samostatná tvorba (Deesse Sofia, Sensitivity, Driven By Moment, Biscay Bay, One Morning Back). O support na hlavním pódiu se postarají slovenská prog. house lady DJane K-Tie, z labelu Trance All-Stars nás přijede zabavit F1D0 a doplní je rezidenti akce - Jonathan Van Reed a DJ Mase.



Druhá stage se tentokrát bude nést ve znamení stylů House / Electro / Techno. Hlavní vystupující večera je sympatická slečna, DJane K.Sandra, jejíž vystoupení sa pohybují ve vlnách techna. Na scéně nepatří mezi žádné zelenáče a na svém kontě má odehraných mnoho významných eventů (např. Sázavafest, Techno Masters, Ultime) a support pro několik světových DJs (Marko Nastic, Space DJs, Sven Wittekind, atd). V současnosti se věnuje i vlastní produkci, přičemž prvního releasu bysme se měli dočkat už brzo.
O support na tomto stagi se postarají Lucasch z bookingu Strobe, Nois ze stáje Magnett, formace Gat Electra DJs, Skais z Hard Techno Provincie, brněnský matador Phil Albedo a doplní je SoulGate rezidenti Moonrise a Filip On Fire.

V klubu se můžeme těšit na sexy GoGo, Videoprojekci, UV dekorace, Laser a Lightshow a pro lepší náladu - drinky za zvýhodněné ceny.

www.soulgate.eu

Dodal: SoulGate
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SOULGATE

Pátek 15. 10. 2010
Vstup: 100/150/170
Vystupují:
Darren Tate (Mondo records, UK), Ben Gold(Garuda/High Contrast, UK), Reorder (Flashover/Silent Shore rec, SK), K-Tie(SK), Jonathan Van Reed(SK), K.Sandra, Lucasch, F1D0, Nois, Gat Electra DJs, Mase, Phil Albedo, Skais, Moonrise, Filip On Fire
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika