Elektra - Cocktail Season aneb první z drinků

Elektra - Cocktail Season aneb první z drinků

05. 10. 2010  |  Autor: Fish  |  Komentáře (2)
Brněnská Fléda namíchala v pátek první ze svých stylových cocktailů a kvalitními ingrediencemi se rozhodně nešetřilo. Z nápojové nabídky vyčnívala dlouho očekávaná dvojice Kowe Six a ToiTob, podávaná v jedné sklenici pod společným názvem Moonbootica. O to, aby nabídka byla co nejširší se postaral Tvyks, rezidentní Orbith a další návštěva z Německa Deep'n'Ruth & Wilhelm, kteří se starali o pitný režim na Magion bar stage.
První ochutnávka letošní sezony přilákala do klubových prostor hojný počet party people, už v jedenáct hodin byla Fléda téměř zaplněná a na hlavním pódiu se o zábavu staral Tvyks. Vedle pořadu Vibrator, vysílaném na pražském Radiu 1, se Tvyks v poslední době věnuje hlavně vlastní tvorbě a má za sebou i úspěšné spolupráce s projektem Reply! nebo V!, společně dali dohromady pěknou řádku remixů pro Digitalism, Dance Area, Cassius, Love Motel, Trip Fontaine, Dead Kids, The Kilians, Midi Lidi nebo The Uniques. To co během celého setu hrál se asi ne každému zajídá, hodně našlápnuté pasáže vystřídané směsí zvuků, které šedá kůra mozková chvíli musela zpracovávat, ale ve výsledku více než zajímavý exkurz do toho co Tvyks v posledním době svému publiku servíruje.

elektra

Pověstnou akademickou čtvrthodinku si dopřála Moonbootica a s jejich příchodem to v publiku už řádně bouřilo. Krůpěje potu se nevyhnuly nikomu, kdo si užíval hodně poctivé electro. Z mého pohledu to bylo padesát na padesát, v některých okamžicích se disko koule leskla až příliš zářivě. Ale to v pravdě není vůbec podstatné, protože veselé a rozzářené tváře tanečníků v nacvaknutém hlavním sále mluvily samy za sebe a na vlně pozitivní nálady se tentokrát svezli snad úplně všichni. A když pánové vypustili svou hitovku Der Mond, nebylo pochyb o tom, že tihle pánové předvedli strhující show a z pódia se jim docela dlouho nechtělo.

elektra

Bez Orbitha už by si asi málokdo Elektru dokázal představit. A za tu dobu už ví jak se na lopatu sedá. I když už se notně připozdívalo, tak to na počtu vlnících se postav nebylo vůbec znát a tentokrát si Orbith zaslouží velkou pochvalu, především za finále svého setu. Absolutně vynikající a určitě nebudu sám, kdo nešetří superlativy. Oslím můstkem vedoucím k dalšímu dílu Elektry bylo vystoupení Wolshi, který pro svůj set otevřel lehce ostřejší soudek a tak trošku naznačil co bychom mohli očekávat v prosinci od Gregora Treshera. A pokud budou další cocktaily chutnat podobně, tak se rozhodně máme na co těšit.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELEKTRA

Pátek 1. 10. 2010
Vstup: 200/260
Vystupují:
Moonbootica, Orbith, Tvyks, Fly / Second stage: Deep'n'Ruth & Wilhelm (De), Click Joe
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Amoondre
07. 10. 2010 | 00:55:32
+0 | -0
vypustili ji z repraku :)
Ivo
06. 10. 2010 | 22:35:58
+0 | -0

Der Mond

pánové svou hitovku Der Mond rozhodně nevypustili...
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika