Pig Fest neuplaval a hledá lokalitu na příští rok!

Pig Fest neuplaval a hledá lokalitu na příští rok!

11. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
I přesto, že počasí během posledního Pig Fest Open Airu zasadilo celému Pig teamu velkou ránu pod pás, nehodláme jedinou akci svého druhu na západě Čech pustit k vodě a již teď připravujeme zimní díl prasečího festivalu. Ba co víc, i nadále máme v plánu pokračovat v zaběhlém konceptu zimního a letního festivalu, takže i letní Pig Fest pod širým nebem bude!
Jak již bylo řečeno, přípravy na zimní edici jsou již v plném proudu a první informace na sebe nenechají dlouho čekat, zatím prozradíme jen to, že se můžete těšit na zcela novou lokalitu přímo v Plzni, takže tady je vše jasné.

Ale s výběrem místa pro letní Pig Fest nám můžeš pomoct i TY! Pro Pig Fest Open Air hledáme opravdu vymazlené místo, které by v ideálním případě mělo splňovat následující kritéria:

1. Lokalita v západních Čechách s dobrou dostupností
2. Možnost ubytování (kemp, tábor, louka…)
3. Možnost koupání

Vaše tipy posílejte na mail petr@pigsproduction.net a tip, vedoucí k nalezení toho správného místa, bude odměněn částkou 5000 Kč. (odměnu dostane ten, kdo na dané místo upozorní jako první a podmínkou je samozřejmě konání festivalu v dané lokalitě)

Dodal: Mirek Košnář aka Shorty, Pigsproduction
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika