Zítra: MTV EMAs 2010 s koncerty nominovaných

Zítra: MTV EMAs 2010 s koncerty nominovaných

12. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kdo z pětice nominovaných interpretů v regionálním kole MTV EMAs 2010 letos poprvé získá cenu v kategorii Best Czech/Slovak Act, se dozvíme již 14. října 2010 na velkolepé párty v pražském klubu SaSaZu, kde bude vítěz slavnostně vyhlášen. O cenu MTV EMAs 2010 bojují Aneta Langerová, Ewa Farna, Charlie Straight, Rytmus a Marek Ztracený, kteří v rámci večera také živě vystoupí.
Historický okamžik je tady! Již ve čtvrtek proběhne první vyhlášení MTV EMAs (European Music Awards) v nové kategorii česko-slovenských umělců. Až do čtvrtka 14. října 2010 ještě stále mohou diváci hlasovat pro svého oblíbeného interpreta prostřednictvím stránek http://ema.mtv.cz a rozhodnout tak, který z pěti nominovaných českých a slovenských umělců získá historicky první cenu MTV EMAs 2010 v kategorii BEST CZECH/SLOVAK. Nominována byla pětice nejhranějších interpretů na česko-slovenské mutaci stanice MTV: Aneta Langerová, Ewa Farna, Charlie Straight, Rytmus a Marek Ztracený.

Všichni nominovaní umělci zahrají živě v rámci velkolepé párty MTV, na jejímž závěru bude vítěz vyhlášen. Večerem v SaSaZu budou provázet moderátoři MTV Hanka Zajíčková a Dominik Turza. Kromě živých vystoupení nominované pětice bude pro návštěvníky akce připravena MTV afterparty se speciální DJ show, kterou si Dominik Turza, vystupující jako DJ Rockstar, připravil s bubeníkem Oliverem Lipenským.

Vstupenky na tento večer jsou stále k zakoupení v předprodejní síti TICKETPRO za 240 korun pro nejrychlejší zájemce. V prodeji je i omezený počet VIP vstupenek za 1600 korun. Ceny jsou uvedeny bez poplatku. Jeden z návštěvníků s platnou vstupenkou si odnese z předávání cen také zajímavý a hodnotný dárek.

aneta langerová

Více informací sledujte na www.mtv.cz.

Dodal: Petr Tajčman
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VYHLÁŠENÍ MTV BEST CZECH/SLOVAK ACT

Čtvrtek 14. 10. 2010
Vstup: 240/360 VIP 1 600,- + poplatek
Vystupují:
Aneta Langerová, Charlie Straight, Rytmus, Marek Ztracený, Ewa Farna
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika