Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow na Elektře

Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow na Elektře

24. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po lehcé odmlce máme zpět Elektru a ve středu 27.10. se můžeme společně protačit do svátku vzniku Československého státu. Pozvání tentokráte přijali bezesporu odborníci na electro vzatí - Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow. Chybět nebudou rezidenti dj Airto a dj Kim Pixa, kteří hosty podpoří hudbou v širším spektru od houseu přes dirty disco a bassline až po electro.
Jonty Skrufff, který nás roztančí svým rocking electro-disco-tech housem, není v Praze žádný nováček a již několikrát oslnil publikum nejen v Roxy. To, že hudba v jeho podání má šťávu předvádí nejen v domácích britských předních undergroundových klubech Trailer Trash, Gauche Chic nebo 333 club , ale také v Německu, Číně, Holandsku, Chorvatsku nebo v Brazílii, kde má residence v Sao Paulu či Riu. Jonty je také majitelem světoznámé tiskové agentury Skrufff.com a e-zinu Skrufff-E. Každý týden tak tento pán zásobuje desítky tanečních webů, časopisů a dalších médií zajímavými články, informacemi či rozhovory. Jeho e-zin také odebírají tisíce čtenářů, djů, producentů, hudebníků a jiných profesionálů na celém světě. Nelze opomenout ani jednu z nejvýsadnějších show na rádiu Ministry of sound, kde Jonty zaznamenává díky svým výborným setům velký úspěch.

Společně s Jontym vystoupí krásná a divoká Fidelity Kastrow. Ta už léta působí na světové scéně jako extravagantní tanečnice, modelka a novinářka a poslední roky k tomu přidala perný trénink za gramofony, což ve spojení s jejím talentem a citem pro electro přineslo až nečekaně pozitivní výsledek a Fidelity Kastrow začíná obrážet se svými sety kluby v Anglii a Německu.

jonty

www.myspace.com/elektrareloaded

Dodal: Airto
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELEKTRA SPECIAL WITH JONTY SKRUFFF

Středa 27. 10. 2010
Vstup: 100,- do 23:00, 150,- poté
Vystupují:
Jonty Scrufff (GER), Fidelity Kastrow (GER), Airto, Kim Pixa vj: .thc, haluzovizor, Visual squad Vision :Tha.Sun
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika