Colours of Ostrava jako vánoční dárek

Colours of Ostrava jako vánoční dárek

15. 12. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Mezinárodní hudební festival Colours of Ostrava zahájil tento týden předprodej vstupenek na další ročník. Pokud tedy nevíte, co dát svým hudby milovným kamarádům a příbuzným pod vánoční stromeček, mohou být vstupenky na festival originálním dárkem.
Mezinárodní hudební festival Colours of Ostrava zahájil tento týden předprodej vstupenek na další ročník. Vstupenky je možné zakoupit ve všech pobočkách sítě Ticketpro za 490 Kčtato cenová nabídka platí jen do 31. ledna 2006.

Pokud tedy nevíte, co dát svým hudby milovným kamarádům a příbuzným pod vánoční stromeček, jsou vstupenky na jeden z největších tuzemských festivalů ideálním dárkem s vůní léta, slunce a pohody. V pořadí 5. ročník se bude tentokrát konat od 20. do 23. července 2006, festival tak bude poprvé v historii trvat 4 dny. Právě v těchto dnech pořadatelé intenzivně pracují na dramaturgii dalšího ročníku, kde nebudou chybět hvězdy zahraniční a domácí scény nejrůznějších hudebních žánrů od rocku přes world a dance music až po alternativní okrajové žánry, konkrétní jména však zatím tají. Stejně jako v letošním roce nebude vedle bohaté hudební nabídky chybět ani řada doprovodných programů: areál dětský svět, kinokavárna, divadelní představení, DJs, workshopy atd. Generálním partnerem festivalu je opět Česká spořitelna, a.s.

Mezinárodní hudební festival Colours of Ostrava, který se koná v samotném centru města, je největším festivalem world music a zároveň jedním z největších největší hudební festivalů u nás. Jen v letošním roce jej navštívilo přes 12 000 hudebních fanoušků. Během čtyřech let existence se může festival pochlubit v programu jmény jako Goran Bregović, Rachid Taha, Natacha Atlas, Asian Dub Foundation, George Clinton & Parliament/Funkadelic, Bob Geldof, Kosheen, Fun-Da-Mental, Trans-Global Underground, The Klezmatics a celou řadou dalších. Festival Colours of Ostrava je držitelem ocenění „Nejlepší hudební akce roku 2004“ v anketě ALMA.

Dramaturgii dalšího ročníku festivalu mohou alespoň částečně ovlivnit i jeho fanoušci. Každý může zaslat 5 svých tipů na adresu soutez@colours.cz. Hlasy budou slosovány a výherci obdrží zdarma vstupenky na festival.




0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika